Hokki

5 mars kl 14:30 Hokki - SaiPa 3-7 Läs mer

SaiPa fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar

Efter en tuff period har SaiPa nu fått igång spelet. På söndagen mötte laget Hokki i Kajana ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget fyra raka segrar. Segerresultatet mot SaiPa blev 7-3.

Resultaten i sista omgången betyder att Hokki slutar på tolfte plats i tabellen, och SaiPa på fjärde plats. SaiPa är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hokki mot SaiPa i Kajana ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herrs sista omgång

Nedsläpp

I dag möter Hokki SaiPa på hemmaplan i sista omgången i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. SaiPa har inför matchen en vinstsvit på tre segrar i rad. Hokki bröt sin förlustsvit på sju matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Koovee, 5-1.

SaiPa vann lagens senaste möte med 4-3.

SaiPa har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fem segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hokki slog Koovee på hemmaplan

Hokki vann mötet i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på hemmaplan mot Koovee, med 5-1.

Hokki har en seger och fyra förluster och 15–27 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Koovee har tre vinster och två förluster och 13–14 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Koovee nu ligger på åttonde plats. Hokki är på tolfte och sista plats.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hokki i formsvacka inför möte mot Koovee

Nedsläpp

Hokki verkar vara i dålig form just nu. Inför mötet hemma mot Koovee i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey har laget sju raka förluster, och är nu tolfte i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Koovee, 1-0 mot RoKi hemma.

Koovee vann lagens senaste möte med 4-1.

Koovee är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa vann hemma mot Hokki

SaiPa vann en målmässigt jämn match hemma mot Hokki i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på lördagen. 4-3 slutade matchen.

SaiPa har två segrar och tre förluster och 15–24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hokki har fem förluster och 14–32 i målskillnad. Det här var SaiPas fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hokkis tredje uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är SaiPa på femte plats i tabellen, medan Hokki är på tolfte plats.

I nästa match, lördag 4 mars, har SaiPa RoKi borta i Lappi Areena 13.10, medan Hokki spelar hemma mot Koovee 13.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – SaiPa jagar nya poäng mot Hokki

Nedsläpp

I dag är det dags för match för SaiPa som tar emot Hokki hemma i Villmanstrands ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Det blev seger mot TuTo, 4-2, och därmed tog SaiPa poäng igen efter tre raka förluster. Bortalaget har sex förluster i rad, senaste mot Jukurit med 2-9.

SaiPa är sexa i tabellen, medan Hokki ligger tolva. 17 poäng skiljer lagen åt.

Hokki har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot just TuToi senaste matchen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Målfest för Jukurit hemma mot Hokki

Det blev en riktig storseger för Jukurit mot Hokki hemma i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Matchen slutade 9-2.

Jukurit har tre segrar och två förluster och 29–18 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hokki har fem förluster och 13–36 i målskillnad.

Med tre omgångar kvar är Jukurit på andra plats i tabellen, medan Hokki är på tolfte plats.

Lördag 25 februari möter Jukurit RoKi hemma 14.00 och Hokki möter SaiPa borta 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvagt Hokki möter Jukurit på bortaplan

Nedsläpp

Den senaste tiden har varit riktigt tung för Hokki, som nu söker efter ett trendbrott borta mot andraplacerade Jukurit. Bortalaget har inför matchen fem raka förluster i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Jukurit förlorade sin senaste match med 4-5 mot Sport.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Jukurit på bortaplan, 4-1.

Hokki har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot TuTo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Koovee slog Hokki på hemmaplan

Koovee vann mötet i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på hemmaplan mot Hokki, med 4-1.

Koovee har tre segrar och två förluster och 18–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hokki har fem förluster och 13–33 i målskillnad.

Med fyra omgångar kvar är Koovee på sjätte plats i tabellen, medan Hokki är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Koovee är K-Espoo Ch. Lagen möts söndag 19 februari 16.30 i Haka. Hokki tar sig an Jukurit borta fredag 24 februari 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Hokki med fyra raka förluster i bagaget möter Koovee

Nedsläpp

Hokki är i stort behov av ett trendbrott efter en lång rad förluster, och jagar en seger mot sjundeplacerade Koovee borta i Haka. Inför matchen har bortalaget fyra förluster i rad i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey och ligger just nu tolva i tabellen. Det blev seger i den senaste matchen för Koovee, 5-1 mot SaPKo på hemmaplan.

Koovee ligger sjua i tabellen inför matchen, medan Hokki är tolva. Elva poäng skiljer lagen åt.

Hokki har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot TuTo.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16