SaPKo

5 mars kl 14:00 Jukurit - SaPKo 4-3 Läs mer

Jukurit säkrade segern efter förlängning mot SaPKo

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Jukurit avgöra den jämna matchen hemma mot SaPKo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey. Slutresultatet blev 4-3.

Jukurit har tre segrar och två förluster och 26–19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SaPKo har fem förluster och 8–22 i målskillnad. Det här var Jukurits åttonde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också SaPKos sjätte uddamålsförlust.

Det här betyder att Jukurit slutar på andra plats, och SaPKo på elfte plats. Jukurit är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Jukurit tar emot SaPKo i serieavslutningen i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr

Nedsläpp

Sista omgången i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey är det dags för när Jukurit tar emot SaPKo i Rantasalmi i dag. Bortalaget har sju förluster i rad, senaste mot TuTo med 2-7. Jukurit vann senast mot TuTo med 5-4.

Jukurit vann lagens senaste möte med 3-2.

SaPKo är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo utklassade SaPKo på bortaplan

TuTo fick rejäl utdelning när laget vann på bortaplan mot SaPKo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey med 7-2.

SaPKo har fem förluster och 7–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan TuTo har två vinster och tre förluster och 15–14 i målskillnad.

Med en omgång kvar är SaPKo på elfte plats i tabellen, medan TuTo är på fjärde plats.

SaPKo tar sig an Jukurit i nästa match borta söndag 5 mars 14.00. TuTo möter Jukurit borta lördag 4 mars 12.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaPKo mot TuTo i Nyslott ishall i näst sista omgången

Nedsläpp

Näst sista omgången i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey spelas i kväll när SaPKo tar emot fjärdeplacerade TuTo. Hemmalaget har sex förluster i rad, senaste mot RoKi med 0-2. TuTo blev utan poäng i senaste matchen, mot Ketterä.

Senast lagen möttes slutade det med seger för TuTo på hemmaplan med 5-1.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot HPK och Hokki.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi har fyra raka segrar – vann mot SaPKo med 2-0

RoKi är i bra form just nu. På fredagen kom seger nummer fyra i rad, efter 2-0 borta mot SaPKo. Det innebär också att SaPKo har sex raka förluster i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey.

SaPKo stannar därmed på elfte plats, och RoKi toppar fortfarande tabellen.

Nästa motstånd för SaPKo är TuTo. Lagen möts fredag 3 mars 18.30 i Nyslott ishall. RoKi tar sig an Jukurit borta lördag 25 februari 14.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

RoKi har tre raka segrar inför matchen mot SaPKo

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för RoKi som gästar SaPKo i Nyslott ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i hockey. RoKi har tre raka segrar, senast med 7-1 mot Ketterä, vilket har tagit laget till första plats i tabellen. Hemmalaget har fem raka förluster, senaste mot Sport med 2-7.

RoKi vann lagens senaste möte med 8-6.

RoKi är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport har fem raka segrar – vann mot SaPKo med 7-2

Sport är i bra form just nu. På lördagen kom seger nummer fem i rad, efter 7-2 borta mot SaPKo. Det innebär också att SaPKo har fem raka förluster i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey.

SaPKo stannar därmed på elfte plats, och Sport på fjärde plats, i tabellen.

I nästa omgång har SaPKo RoKi hemma i Nyslott ishall, fredag 24 februari 18.30. Sport spelar borta mot Jukurit söndag 19 februari 13.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sport vill förlänga fina segersviten mot SaPKo

Nedsläpp

SaPKo tar emot Sport i Nyslott ishall i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey i kväll. Sport har inför matchen fyra segrar i rad, den senaste mot just SaPKo med 3-2, och ligger nu fyra i tabellen. Hemmalaget har fyra förluster i rad, senaste mot HPK med 1-2.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Sport på hemmaplan, 3-2.

Sport är ganska bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

HPK vann med 2-1 borta mot SaPKo

Det blev en uddamålsseger för HPK i matchen mot SaPKo i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey på fredagen. Laget vann med 2-1 borta i Nyslott ishall.

SaPKo har en vinst och fyra förluster och 8–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan HPK har tre vinster och två förluster och 20–15 i målskillnad. Det här var SaPKos femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även HPK:s femte uddamålsseger.

HPK ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan SaPKo är på elfte plats.

Lördag 18 februari möter SaPKo Sport hemma 19.00 och HPK möter Ketterä hemma 16.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formsvaga SaPKo möter HPK på hemmaplan

Nedsläpp

SaPKo behöver en seger när laget möter åttondeplacerade HPK hemma i Nyslott ishall. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan vinst i FM-ligan, A-juniorer, nedre herr i ishockey, och är nu elva. HPK fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med K-Espoo Ch senast.

När lagen möttes senast, 28 januari i Tavastehus, slutade det med seger för SaPKo med 3-2.

HPK är rätt bra på bortaplan, och har fyra segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, A-juniorer, nedre

# Lag S MS P
1 RoKi 22 36 47
2 Jukurit 22 33 44
3 Sport 22 10 43
4 SaiPa 22 14 38
5 Tuto Hockey 22 17 37
6 HPK 22 1 34
7 K-Espoo Ch 22 3 33
8 KooVee 22 3 33
9 Ketterä 22 -17 30
10 Ilves 22 -20 24
11 SaPKo 22 -35 17
12 Hokki 22 -45 16