Grankulla IFK

12 mars kl 16:00 Ässät - Grankulla IFK 11-4 Läs mer

Ässät utklassade GrIFK på hemmaplan

Ässät dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 11-4.

Segern var Ässäts sjätte på de senaste sju matcherna.

Resultaten i sista omgången betyder att Ässät slutar på tredje plats i tabellen, och GrIFK på elfte plats. Ässät är klart för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Sista matchen för Ässät som tar emot GrIFK

Nedsläpp

I dag spelar Ässät hemma mot GrIFK i sista matchen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Ässät har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Gästerna har fyra raka förluster, senaste mot SaiPa/Ketterä med 4-6.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Ässät på bortaplan med 7-2.

GrIFK har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Hermes och K-Espoo Challenger.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

SaiPa/Ketterä segrare hemma mot GrIFK

SaiPa/Ketterä besegrade GrIFK på hemmaplan i söndagens möte i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. 6-4 slutade matchen.

Segern var SaiPa/Ketteräs åttonde på de senaste nio matcherna, och sjätte hemmasegern i rad.

SaiPa/Ketteräs nya tabellposition är tredje plats, medan GrIFK är på elfte plats.

I nästa match möter SaiPa/Ketterä K-Espoo hemma på lördag 11 mars 12.30. GrIFK möter Ässät söndag 12 mars 16.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

GrIFK jagar seger och trendbrott mot SaiPa/Ketterä

Nedsläpp

Senast GrIFK vann var 24 februari mot K-Espoo Challenger. Sedan dess har laget tre raka matcher utan vinst i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr inför dagens match borta mot fjärdeplacerade SaiPa/Ketterä i hockey. Laget ligger nu elva. SaiPa/Ketterä vann sin senaste match med 2-1 mot KooKoo.

SaiPa/Ketterä vann lagens senaste möte med 8-2.

GrIFK är rätt bra på bortaplan, och har två segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo utklassade GrIFK på bortaplan

K-Espoo dominerade stort när laget vann på bortaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 9-1.

Det här innebär att K-Espoo nu har sju segrar i följd i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr.

GrIFK har en vinst och fyra förluster och 9–32 i målskillnad på de senaste fem matcherna.

Med två omgångar kvar är GrIFK på elfte plats i tabellen, och K-Espoo leder serien.

Söndag 5 mars möter GrIFK SaiPa/Ketterä borta 13.20 och K-Espoo möter HIFK Ak hemma 15.50.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

K-Espoo hoppas på ännu en seger i mot GrIFK

Nedsläpp

I dag är det dags för match för K-Espoo som gästar GrIFK i Vierumäki 2 i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. K-Espoo har sex raka segrar, 4-0 mot KooKoo i senaste matchen, och är etta i tabellen. GrIFK fick inte med sig någon poäng från mötet på hemmaplan med K-Vantaa senast.

K-Espoo vann lagens senaste möte med 7-2.

K-Espoo är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stabil seger för K-Vantaa – höll nollan mot GrIFK

K-Vantaa vann på bortaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey. Laget gjorde en stark insats, och såg dessutom till att hålla nollan bakåt. Matchen slutade 0-4.

Segern var K-Vantaas sjunde på de senaste åtta matcherna.

I tabellen innebär det här att K-Vantaa nu ligger på andra plats. GrIFK är på elfte plats.

Lördag 4 mars spelar GrIFK hemma mot K-Espoo 15.20 och K-Vantaa mot HIFK Ak borta 12.50 i Vierumäki 2.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

GrIFK möter K-Vantaa i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr

Nedsläpp

I dag spelar GrIFK hemmamatch i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey mot K-Vantaa. Det blev seger i den senaste matchen för K-Vantaa, 6-4 mot JYP Ak hemma, GrIFK lyckades inte lika bra och förlorade mot TuTo.

K-Vantaa vann lagens senaste möte med 6-1.

K-Vantaa har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fem segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

TuTo utklassade GrIFK på bortaplan

TuTo dominerade stort när laget vann på bortaplan mot GrIFK i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i ishockey med hela 13-2.

Det betyder att TuTo äntligen bröt sin förlustsvit, som stannade på fem förluster i rad.

Båda lagen har nu en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, GrIFK med 13–33 och TuTo med 19–16 i målskillnad.

Resultatet innebär att GrIFK ligger kvar på elfte plats och TuTo på nionde plats i tabellen.

Nästa motstånd för GrIFK är K-Vantaa. Lagen möts fredag 3 mars 14.50 i Vierumäki 2. TuTo tar sig an K-Espoo Challenger borta söndag 5 mars 13.10.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – GrIFK jagar nya poäng mot TuTo

Nedsläpp

GrIFK spelar på hemmaplan mot TuTo i Kauniainen i FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning herr i hockey. GrIFK vann mot K-Espoo Challenger, 4-0, senast och bröt sin dystra svit på fyra raka förluster. Bortalaget har fem förluster i rad, senaste mot K-Espoo med 1-2.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för TuTo på hemmaplan, 7-3.

TuTo har problem på bortaplan, och har bara tagit en seger den här säsongen, mot Hermes.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

FM-ligan, B-juniorer, nedre fortsättning

# Lag S MS P
1 K-Espoo 22 63 55
2 K-Vantaa 22 57 49
3 Ässät 22 56 47
4 SaiPa/Ketterä 22 31 45
5 KooKoo 22 23 41
6 Sport 22 20 36
7 K-Espoo Ch 22 -1 34
8 HIFK Ak 22 -17 28
9 Tuto Hockey 22 3 25
10 JYP Aka 22 -23 22
11 GrIFK 22 -73 14
12 Hermes 22 -139 0