Michael Lindqvist och Marcus Westfält avgjorde hemma mot Örebro Hockey

Det blev en uddamålsseger för Färjestad i matchen mot Örebro Hockey i SHL på lördagen. Laget vann med 2-1 (2-0, 0-0, 0-1) hemma i Löfbergs Arena.

Färjestad tog ledningen efter 1.39, genom Michael Lindqvist assisterad av Marcus Westfält och Mattias Göransson.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter 12.59, genom Marcus Westfält framspelad av Marcus Nilsson och Michael Lindqvist.

Andra perioden blev mållös. 17.44 in i tredje perioden slog Rodrigo Abols till på pass av Philip Holm och reducerade. Men mer än så orkade Örebro Hockey inte med.

Färjestad har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey har en vinst och fyra förluster. Det här var Färjestads fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Örebro Hockeys femte uddamålsförlust.

För tabellens utseende betyder det här att Färjestad ligger på fjärde plats medan Örebro Hockey har sjätteplatsen.

På tisdag 29 november 20.00 spelar Färjestad borta mot Leksand, och Örebro Hockey borta mot Linköping.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Färjestad spelar hemma mot Örebro Hockey i Löfbergs Arena i kväll

Nedsläpp

Färjestad möter Örebro Hockey hemma i kväll i SHL. Färjestads förlorade senast mot Malmö med 1-4 och även Örebro Hockeys åkte på förlust, mot Frölunda med 0-3.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Örebro Hockey på hemmaplan, 4-1.

Örebro Hockey har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Leksand, Malmö och Växjö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark defensiv när Frölunda vann mot Örebro Hockey

Tre egna mål – men inte ett enda för Örebro Hockey. Frölunda tog en klar seger borta mot Örebro Hockey i SHL. Slutresultatet blev 0-3 (0-0, 0-2, 0-1).

Därmed har Frölunda vunnit fem matcher i rad på bortaplan.

Första perioden blev mållös. Frölundas Filip Johansson gjorde 0-1 efter 7.33 i andra perioden på pass av Max Friberg och Joel Lundqvist.

Efter 13.16 slog Loui Eriksson till, på pass av Ryan Lasch och Andreas Borgman och gjorde 0-2. Frölunda gjorde också 0-3 genom Andreas Borgman assisterad av Christian Folin efter 17.46 i tredje perioden. 0-3-målet blev matchens sista.

Örebro Hockey har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Frölunda har tre vinster och två förluster.

Det här betyder att Örebro Hockey nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Frölunda är på sjätte plats.

Örebro Hockey tar sig an Färjestad i nästa match borta lördag 26 november 19.00. Frölunda möter samma dag 16.15 Linköping hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Efter trendbrottet senast – Örebro Hockey jagar nya poäng mot Frölunda

Nedsläpp

Örebro Hockey tar i kväll emot Frölunda i Behrn Arena i SHL. Örebro Hockey som spelar på hemmaplan hade en tung svit på tre förluster i rad, men senast blev det 4-1 mot Rögle. Frölunda vann sin senaste match med 2-1 mot Leksand.

När lagen möttes senast, 22 september i Scandinavium, slutade det med seger för Frölunda med 4-2.

Frölunda är starka på bortaplan, och har fyra segrar på senaste fem bortamatcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Örebro Hockey hemma mot Rögle

Hemmalaget Örebro Hockey tog hem de tre poängen efter seger mot Rögle i SHL. 4-1 (2-0, 2-0, 0-1) slutade matchen på lördagen.

I början av matchen var Örebro Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Linus Öberg och Rodrigo Abols. Örebro Hockey gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0 genom mål av Christopher Mastomäki och Filip Berglund, vilket avgjorde matchen. Rögle reducerade till 4-1 med 01.52 kvar att spela i tredje perioden genom Linus Sjödin framspelad av Oskar Stål-Lyrenäs. Fler mål än så blev det inte för Rögle.

Örebro Hockey har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Rögle har en vinst och fyra förluster.

I tabellen innebär det här att Örebro Hockey nu ligger på tredje plats. Rögle är på elfte plats.

På torsdag 24 november 20.00 spelar Örebro Hockey hemma mot Frölunda, och Rögle borta mot Linköping.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Örebro Hockey möter Rögle efter 14 dagars uppehåll

Nedsläpp

I kväll gästar Rögle Örebro Hockey i Behrn Arena i första matchen efter den 14 dagar långa spelledigheten i SHL. Rögle bröt sin förlustsvit på tre matcher med förlust senast, när det blev vinst mot Brynäs, 2-1. Hemmalaget har tre förluster i rad, senaste mot Luleå med 1-4.

Rögle vann lagens senaste möte med 4-2.

Rögle är ganska bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Luleå segrare hemma mot Örebro Hockey

Luleå besegrade Örebro Hockey på hemmaplan i lördagens möte i SHL. 4-1 (1-0, 3-0, 0-1) slutade matchen.

Luleå började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.17 slog Linus Fröberg till på pass av Brendan Shinnimin och Oscar Engsund. I andra perioden var Luleå starkast och gick från 1-0 till 4-0 genom mål av Leo Komarov, Brendan Shinnimin och Isac Brännström. Örebro Hockey reducerade till 4-1 med 01.42 kvar att spela i tredje perioden genom Philip Holm. Men mer än så orkade Örebro Hockey inte med.

Luleå har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey har två vinster och tre förluster.

För Luleå gör resultatet att laget nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Örebro Hockey är på fjärde plats.

Luleå möter Oskarshamn i nästa match hemma lördag 19 november 19.00. Örebro Hockey möter samma dag Rögle hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Luleå möter Örebro Hockey hemma i dag

Nedsläpp

Dags för match – Luleå möter Örebro Hockey på hemmaplan i Coop Norrbotten Arena i SHL. Inget av lagen lyckades senast, Luleå förlorade mot Brynäs med 1-4 och Örebro Hockey mot Skellefteå med 2-3.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Örebro Hockey på hemmaplan, 3-2.

Örebro Hockey har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Leksand, Malmö och Växjö.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för Skellefteå – besegrade Örebro Hockey

3-2 (2-0, 1-2, 0-0) blev resultatet när Skellefteå och Örebro Hockey möttes i Skellefteå Kraft Arena på torsdagen. I och med detta har Skellefteå tre raka segrar i SHL, och efter den tuffa perioden är Skellefteå nu i riktigt bra form.

I början av matchen var Skellefteå starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Oscar Möller och Elias Stenman. Skellefteå ökade ledningen till 3-0 genom Simon Robertsson efter 2.19 i andra perioden.

Marcus Hardegård och Rodrigo Abols reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-2 kom inte Örebro Hockey. I tredje perioden höll Skellefteå i sin 3-2-ledning och vann.

Skellefteå har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey har tre vinster och två förluster. Det här var Skellefteås andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Örebro Hockeys fjärde uddamålsförlust.

För Skellefteå gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Örebro Hockey är på andra plats.

På lördag 5 november 16.15 spelar Skellefteå borta mot Frölunda, och Örebro Hockey borta mot Luleå.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Örebro Hockey vill starta ny segerrad mot Skellefteå

Nedsläpp

Örebro Hockeys svit på fem raka segrar tog slut senast mot Timrå (2-3). I kväll spelar laget på bortaplan mot Skellefteå i SHL. Det blev seger i den senaste matchen för Skellefteå, 4-0 mot Brynäs hemma.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Örebro Hockey på hemmaplan med 6-3.

Örebro Hockey är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.