Skellefteå vann toppmötet mot Leksand med 4-1

Skellefteå tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Leksand i SHL på lördagen med 4-1 (2-0, 0-1, 2-0). En viktig seger i toppen av tabellen.

Därmed har Skellefteå vunnit sju matcher i rad.

Skellefteå tog ledningen efter sju minuters spel, genom Jonathan Pudas assisterad av Joakim Lindström och Pär Lindholm.

Laget ökade också ledningen till 2-0 efter 11.20, genom Tom Kühnhackl på pass av Max Lindholm. Efter 6.41 i andra perioden nätade Oskar Lang, på pass av Matt Caito och Anton Lindholm och reducerade åt Leksand. 12.20 in i tredje perioden nätade Skellefteås Pär Lindholm framspelad av Måns Forsfjäll och Filip Sandberg och ökade ledningen.

Skellefteå punkterade matchen med ett 4-1-mål med 15 sekunder kvar att spela genom Arvid Lundberg. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

Skellefteå har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Leksand har två vinster och tre förluster.

Leksands nya tabellposition är sjunde plats, medan Skellefteå är på andra plats.

Tisdag 29 november möter Skellefteå Växjö borta 19.00 och Leksand möter Färjestad hemma 20.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå har sex segrar i rad inför matchen mot Leksand

Nedsläpp

I kväll är det dags för match för Skellefteå som tar emot Leksand i Skellefteå Kraft Arena i SHL. Skellefteå har sex raka segrar, senast med 6-4 mot HV 71, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. Leksand vann sin senaste match med 4-1 mot Brynäs.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för Leksand, med 1-0.

Leksand har haft problem på bortaplan senaste tiden, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå fortsätter att vinna – har nu sex raka segrar

Det går fortsatt bra för Skellefteå i SHL. På torsdagen mötte laget HV 71 i Skellefteå Kraft Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad. Segerresultatet mot HV 71 blev 6-4 (3-0, 1-2, 2-2).

Skellefteå tog ledningen efter tre minuters spel, genom Pär Lindholm assisterad av Max Lindholm och Andreas Wingerli.

Laget ökade ledningen till 2-0 efter 16.37, genom Max Lindholm på pass av Albin Sundsvik och Andreas Wingerli.

Skellefteå ökade också ledningen till 3-0 efter 19.19, genom Oscar Möller framspelad av Jonathan Johnsson och Rickard Hugg. Efter 5.22 i andra perioden nätade Andy Miele, framspelad av Joseph Laleggia och Emil Andrae och reducerade åt HV 71.

Skellefteås Arvid Lundberg gjorde 4-1 efter 10.45 på pass av Elias Stenman och Axel Sandin-Pellika.

HV 71:s Joseph Laleggia gjorde 4-2 efter 16.05 framspelad av Marcus Davidsson och Herman Hansson. 1.01 in i tredje perioden reducerade HV 71:s Victor Sjöholm på nytt på pass av Oscar Fisker Molgaard och Andy Miele.

8.30 in i perioden slog Pär Lindholm till ännu en gång framspelad av Filip Sandberg och Joakim Lindström och ökade ledningen.

13.36 in i perioden nätade HV 71:s Emil Andrae på pass av Radan Lenc och reducerade. Men mer än så orkade HV 71 inte med.

Skellefteå punkterade matchen med ett 6-4-mål med 01.51 kvar att spela genom Albin Sundsvik assisterad av Max Lindholm. 6-4-målet blev matchens sista.

Skellefteå har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan HV 71 har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Skellefteå är kvar på andra plats, och HV 71 stannar sist, på 14:e plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Skellefteå är Leksand. HV 71 tar sig an Brynäs borta. Båda matcherna spelas lördag 26 november 19.00.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå med fem raka segrar möter HV 71

Nedsläpp

I kväll möter Skellefteå HV 71 på hemmaplan i Skellefteå Kraft Arena i SHL. Skellefteå har fem raka segrar, senast med 2-1 mot Timrå, vilket har tagit laget till andra plats i tabellen. HV 71 vann senast mot Oskarshamn med 5-2.

Förra mötet lagen emellan slutade med seger på hemmaplan för HV 71, med 3-2.

HV 71 har problem på bortaplan, och har bara tagit två segrar den här säsongen, mot Malmö och Oskarshamn.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarkt Skellefteå tog ännu en seger

Skellefteå är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Timrå borta i NHC Arena på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 1-2 (0-1, 0-1, 1-0) innebär att Skellefteå nu har fem segrar i följd i SHL.

Skellefteå tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Oscar Möller framspelad av Jonathan Jonsson och Rickard Hugg. Efter 8.51 i andra perioden nätade Jonathan Jonsson, framspelad av Jonathan Pudas och Rickard Hugg och gjorde 0-2. 6.28 in i tredje perioden slog Emil Pettersson till på pass av Robin Hanzl och reducerade. Fler mål än så blev det inte för Timrå.

Det här betyder att Timrå nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Skellefteå är på andra plats.

Timrå möter Luleå i nästa match borta torsdag 24 november 20.00. Skellefteå möter samma dag HV 71 hemma.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Äntligen match igen när Timrå möter Skellefteå

Nedsläpp

Uppehållet är över och i dag gästar Skellefteå Timrå i NHC Arena i SHL. Skellefteå har inför matchen en vinstsvit på fyra segrar i rad. Timrå vann sin senaste match med 3-2 mot Malmö.

När lagen möttes senast, 6 oktober i Skellefteå Kraft Arena, slutade det med seger för Skellefteå med 6-2.

Skellefteå har problem på bortaplan, och har bara tagit fyra segrar den här säsongen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka Skellefteå tog ännu en seger

Skellefteå fortsätter starkt i SHL. När laget mötte Frölunda borta i Scandinavium på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 4-1 (2-0, 1-0, 1-1). I och med detta har Skellefteå fyra segrar i rad.

I början av matchen var Skellefteå starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Jonathan Pudas och Andreas Wingerli. Efter 16.25 i andra perioden slog Oscar Möller till, på pass av Pär Lindholm och gjorde 0-3. Frölunda reducerade dock till 1-3 genom Max Friberg efter 13.03 i tredje perioden.

Skellefteå kunde dock avgöra till 1-4 med 19 sekunder kvar av matchen genom Oscar Möller.

Frölunda har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna.

För Frölunda gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Skellefteå är på tredje plats.

Lördag 19 november spelar Frölunda borta mot Leksand 19.00 och Skellefteå mot Timrå borta 16.15 i NHC Arena.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Skellefteå stärkta av tre segrar i rad inför mötet med Frölunda

Nedsläpp

I dag möts Frölunda och Skellefteå i Scandinavium i SHL. Skellefteå har tre raka segrar, senast med 3-2 mot Örebro Hockey, och är nu på femte plats. Frölunda vann senast mot HV 71 med 3-1.

Senaste mötet mellan lagen slutade med seger för Frölunda på bortaplan, 5-2.

Skellefteå har problem på bortaplan, och har bara tagit tre segrar den här säsongen, mot Linköping, Färjestad och Luleå.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Segerraden förlängd för Skellefteå – besegrade Örebro Hockey

3-2 (2-0, 1-2, 0-0) blev resultatet när Skellefteå och Örebro Hockey möttes i Skellefteå Kraft Arena på torsdagen. I och med detta har Skellefteå tre raka segrar i SHL, och efter den tuffa perioden är Skellefteå nu i riktigt bra form.

I början av matchen var Skellefteå starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Oscar Möller och Elias Stenman. Skellefteå ökade ledningen till 3-0 genom Simon Robertsson efter 2.19 i andra perioden.

Marcus Hardegård och Rodrigo Abols reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-2 kom inte Örebro Hockey. I tredje perioden höll Skellefteå i sin 3-2-ledning och vann.

Skellefteå har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey har tre vinster och två förluster. Det här var Skellefteås andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Örebro Hockeys fjärde uddamålsförlust.

För Skellefteå gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Örebro Hockey är på andra plats.

På lördag 5 november 16.15 spelar Skellefteå borta mot Frölunda, och Örebro Hockey borta mot Luleå.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Örebro Hockey vill starta ny segerrad mot Skellefteå

Nedsläpp

Örebro Hockeys svit på fem raka segrar tog slut senast mot Timrå (2-3). I kväll spelar laget på bortaplan mot Skellefteå i SHL. Det blev seger i den senaste matchen för Skellefteå, 4-0 mot Brynäs hemma.

Senast lagen möttes slutade det med seger för Örebro Hockey på hemmaplan med 6-3.

Örebro Hockey är rätt bra på bortaplan, och har tre segrar.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.