Calgary Flames avgjorde i förlängningen mot Vancouver Canucks

Matchen mellan hemmalaget Vancouver Canucks och gästande Calgary Flames i NHL i hockey var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde Calgary Flames avgöra till 6-5 (1-0, 4-1, 0-4, 1-0).

Med två omgångar kvar är Vancouver Canucks sist i serien, medan Calgary Flames är på femte plats.

Tisdag 18 maj 23.00 möts lagen igen, med Vancouver Canucks som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Winnipeg i toppmötet med Toronto

Winnipeg tog en tung seger på hemmaplan mot Toronto i toppmötet i NHL i ishockey på lördagen. Matchen slutade 4-2 (0-1, 2-1, 2-0).

Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Winnipeg avgjorde i sista perioden.

Resultaten i sista omgången betyder att Winnipeg slutar på tredje plats i tabellen, och Toronto på första plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Calgary Flames vann mot Vancouver Canucks på hemmaplan

Calgary Flames vann hemma mot Vancouver Canucks i NHL i hockey. Matchen på fredagen slutade 4-1 (2-1, 0-0, 2-0).

Calgary Flames stannar därmed på sjätte plats, och Vancouver Canucks sist, på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match möter Calgary Flames Vancouver Canucks borta på måndag 17 maj 05.30. Vancouver Canucks möter Edmonton Oilers söndag 16 maj 04.00 borta.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Formstarka St Louis tog ännu en seger

St Louis är nu inne i en stark period i NHL i ishockey. När laget mötte Minnesota Wild hemma på fredagen kom tredje raka segern. Laget vann med 7-3 (0-3, 4-0, 3-0), och den tunga perioden laget varit inne i verkar vara över.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att St Louis slutar på fjärde plats, och Minnesota Wild på tredje plats. Båda lagen är därmed klara för slutspel.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för Edmonton Oilers efter avgörande i förlängningen mot Montreal

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Edmonton Oilers avgöra den jämna matchen borta mot Montreal i NHL i hockey. Slutresultatet blev 3-4 (2-2, 0-1, 1-0, 0-1).

Segern var Edmonton Oilers sjätte på de senaste sju matcherna.

Det här betyder att Montreal är kvar på fjärde plats, och Edmonton Oilers stannar på andra plats, i tabellen.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.