Seger för Ufa efter avgörande i förlängningen mot Omsk

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Ufa avgöra den jämna matchen hemma mot Omsk i KHL Åttondelsfinal i ishockey. Slutresultatet blev 3-2 (0-1, 1-0, 1-1, 1-0). Maxim Goncharov, Teemu Hartikainen och Anton Burdasov blev målskyttarna för Ufa, medan Maksim Chudinov och Semyon Koshelyov stod för Omsks mål.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Traktor Tjeljabinsk slog Nizjnekamsk efter Ivan Vishnevskys dubbel

Det blev Traktor Tjeljabinsk som gick segrande ur mötet i KHL Åttondelsfinal på hemmaplan mot Nizjnekamsk, med 4-3 (1-1, 3-1, 0-1). Ivan Vishnevsky gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Yuri Petrov och Vitaly Kravtsov, målen för Nizjnekamsk gjordes av Alexander Sorokin, Alexander Bryntsev och Oleg Piganovitj.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Magnitogorsk segrare borta mot Jekaterinburg

Magnitogorsk besegrade Jekaterinburg på bortaplan i lördagens match i KHL Åttondelsfinal i hockey. 1-4 (1-2, 0-0, 0-2) slutade matchen. Målgörare för Magnitogorsk blev Jan Kovar, Oskar Osala, Matt Ellison och Alexei Bereglazov och för Jekaterinburg var det Artyom Gareyev som hittade rätt. I nästa match möts lagen igen, måndag 12 mars 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Nizjnekamsk vann med 3-2 hemma mot Traktor Tjeljabinsk

Det blev en uddamålsseger för Nizjnekamsk i matchen mot Traktor Tjeljabinsk i KHL Åttondelsfinal i ishockey på torsdagen. Laget vann med 3-2 (1-0, 2-1, 0-1) hemma. Målskyttarna bakom segern var Ilya Arkalov, Marat Khairullin och Andrey Sergeyev. Igor Isayev och Igor Polygalov gjorde målen för Traktor Tjeljabinsk. I nästa match möts lagen igen, lördag 10 mars 17.00.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.


Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.