Relaterade artiklar

New York Islanders säkrade segern mot Boston

Segern på på hemmaplan med 6-2 (1-1, 3-0, 2-1) gör att New York Islanders har säkrat segern i matchserien mot Boston i Stanley Cup-kvartsfinal herr i ishockey. New York Islanders vann totalt med 4-2 i matcher.

New York Islanders mål gjorde av Brock Nelson 2, Cal Clutterbuck, Kyle Palmieri, Ryan Pulock och Travis Zajac, medan Brad Marchand gjorde båda målen för bortalaget.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

New York Islanders vann på nytt mot Boston

New York Islanders har tagit kommandot mot Boston i Stanley Cup-kvartsfinal herr i hockey, efter vinst på bortaplan med 5-4 (1-1, 3-1, 1-2). Därmed leder New York Islanders matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

New York Islanders dominerade även i andra perioden. Laget gick upp till 1-2 innan Boston kvitterade.

Därefter handlade dock allt om New York Islanders och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 2-4. I tredje perioden slog New York Islanders Brock Nelson till på pass av Anthony Beauvillier och Pelech Adam och ökade ledningen för New York Islanders.

I tredje perioden nätade Bostons David Pastrnak på nytt på pass av Charlie McAvoy och Patrice Bergeron och reducerade åt Boston.

Boston reducerade igen I tredje perioden genom David Krejci framspelad av Craig Smith och Mike Reilly. 4-5-målet blev matchens sista. Mer än så blev det dock inte för laget.

Bostons Charlie McAvoy hade tre assists och David Pastrnak gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

De båda lagen möts igen torsdag 10 juni 02.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Seger för New York Islanders som utjämnade mot Boston

New York Islanders utjämnade matchserien mot Boston i Stanley Cup-kvartsfinal herr i ishockey, efter seger på hemmaplan med 4-1 (0-0, 1-1, 3-0). Därmed står det nu 2-2 i matchserien.

Avgörandet först i tredje perioden. Då drog New York Islanders ifrån och vann matchen.

Tisdag 8 juni 01.30 möts lagen igen, med Boston som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Boston tog ny seger i serien mot New York Islanders efter förlängningsdrama

Boston har tagit greppet mot New York Islanders i Stanley Cup-kvartsfinal herr i ishockey, efter seger på bortaplan med 2-1 (1-0, 0-0, 0-1, 1-0) efter förlängning. Därmed leder Boston matchserien med 2-1.

De båda lagen möts igen söndag 6 juni 02.15.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Boston vann på nytt mot Washington

Boston har skapat sig ett överläge mot Washington i NHL Åttondelsfinal i ishockey, efter vinst på hemmaplan med 4-1 (0-0, 1-0, 3-1). Därmed leder Boston matchserien med 3-1, och behöver bara en seger till för att ta sig till kvartsfinal.

Måndag 24 maj 02.00 möts lagen igen, med Washington som hemmalag.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Boston vann på nytt mot Washington

Boston har nu greppet om serien mot Washington i NHL Åttondelsfinal i hockey, efter vinst på hemmaplan med 3-2 (0-0, 1-2, 1-0, 1-0) efter förlängning. Boston har nu tagit en 2-1-ledning i matchserien.

Washington hade ledningen i början av tredje perioden, med 2-1, men Boston vände matchen och vann till slut.

De båda lagen möts igen lördag 22 maj 01.30.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Stark seger för Washington i toppmatchen mot Boston

Det var två topplag som möttes i NHL i ishockey på onsdagen. Och det slutade med seger för hemmalaget Washington, som besegrade Boston med 2-1 (0-0, 1-1, 1-0).

Matchen var helt jämn efter två perioder, 1-1, innan Washington avgjorde i sista perioden.

Segern var Washingtons fjärde på de senaste fem matcherna.Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

}