Seger för SaiPa efter avgörande i förlängningen mot Pelicans

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut SaiPa avgöra den jämna matchen hemma mot Pelicans i FM-ligans play off i ishockey. Slutresultatet blev 3-2 (0-1, 0-1, 2-0, 1-0). Ahti Oksanen gjorde två mål och Jonatan Tanus ett mål för SaiPa, målen för Pelicans gjordes av Iikka Kangasniemi och Miska Siikonen. SaiPa har fem poäng och Pelicans har fyra poäng efter tre omgångar.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Kommentarer
Regler för kommentarer

FM-ligans play off

# Lag S MS P
1 Kärpät 18 13 35
2 Tappara 16 5 27
3 HIFK 14 6 26
4 SaiPa 9 -6 13
5 TPS 11 -1 12
6 Ässät 7 -8 8
7 KalPa 6 -3 7
8 JYP 6 -4 5
9 Pelicans 3 0 4
10 Lukko 2 -2 1

Relaterade artiklar

Seger för TPS i toppmötet med SaiPa

TPS tog en tung seger på bortaplan mot fjärdeplacerade SaiPa i toppmötet i FM-ligans play off i ishockey på torsdagen. Matchen slutade 1-2 (0-0, 0-1, 1-0, 0-1) efter förlängning. TPS:s målskyttar var Patrik Virta och Jasper Lindsten, medan Ahti Oksanen gjorde målet för SaiPa. Resultaten i sista omgången innebär att SaiPa slutar på fjärde plats och TPS på femte plats.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ombytta roller när SaiPa besegrade TPS

På måndagen möttes SaiPa och gästande TPS i Lappeenranta i FM-ligans play off i hockey. Senast lagen möttes tog TPS en storseger med 7-0, men den här gången var det SaiPa som vann. Slutresultatet blev till 3-1 (2-1, 1-0, 0-0). Topi Nättinen gjorde två mål och Joni Nikko ett mål för SaiPa, enda målskytt för TPS blev Eric Perrin. För SaiPa gör resultatet att man nu ligger på femte plats i serien.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Ryck i sista perioden avgjorde för TPS borta mot SaiPa

En jämn match mellan hemmalaget SaiPa och gästande TPS avgjordes först i tredje perioden. Då drog TPS ifrån och vann matchen i FM-ligans play off i hockey med 6-5 (2-0, 1-3, 3-2). Eric Perrin gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Patrik Virta, Petrus Palmu och Teemu Väyrynen, målen för SaiPa gjordes av Topi Nättinen, Jonatan Tanus, Elmeri Kaksonen, Cody Kunyk och Ville Koho. SaiPa har nu fem poäng efter fem spelade matcher, medan TPS har sex poäng efter två matcher.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Uddamålsseger för Sport som besegrade Pelicans

Det blev uddamålsseger för hemmalaget Sport i matchen mot Pelicans i Vasa. Laget vann lördagens match i FM-ligan Grundserien i hockey med 4-3 (3-1, 0-1, 1-1). Olavi Vauhkonen, Joni Tuulola, Joel Kiviranta och Mikko Laine blev målskyttarna för Sport, medan Aku Kestilä 2 och Aleksi Mustonen stod för Pelicans mål. Resultaten i sista omgången betyder att Sport slutar på 15:e plats i tabellen, och Pelicans på tionde plats. Sport tvingas därmed kvala för att hålla sig kvar i FM-ligan GrundserienPelicans är klart för kvalspel.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.

Pelicans säkrade avancemanget efter seger

Matchen hemma mot KooKoo i FM-ligan Grundserien i ishockey slutade 3-1 (1-0, 1-0, 1-1). Det gör att Pelicans är klart för avancemang. Efter en bra säsong i FM-ligan Grundserien är Pelicans nu klart för kval. Jesse Mankinen gjorde två mål och Hannes Björninen ett mål för Pelicans, målet för KooKoo gjordes av Toni Hyvärinen. Med en omgång kvar är Pelicans på tionde plats i tabellen, medan KooKoo är på 14:e plats. På lördag 10 mars 17.00 spelar Pelicans borta mot Sport, och KooKoo hemma mot JYP.

Texten är skriven av HSS Medias textrobot.