Coronautbrottet i Kronoby kommun
Nyhetsbild
Lokalt

Stenman får stöd för hårda coronarestriktioner

KRONOBY Ibland har tf kommundirektör Ulf Stenman känt att coronarestriktionerna i Kronoby varit lite för hårda. Nu har han Regionförvaltningsverkets stöd för sin linje.

Nyhetsbild
Lokalt

Inga fler coronafall på Backebo i Terjärv

KRONOBY Äldreboendet Backebo i Terjärv klarade sig lindrigt undan coronan också den här gången. Ingen av dem som exponerades för coronasmitta förra veckan har testat positivt.

Nyhetsbild
Lokalt

Två nya coronafall – nu får max tio vuxna samlas i Kronoby

KRONOBY Två nya coronafall har konstaterats i Mellersta Österbottens sjukvårdsdistrikt, och nu ger myndigheterna en stark rekommendation för Kronobyborna om samlingar på max tio personer.

Nyhetsbild
Lokalt

Också Rani Plast drabbat av coronan – 18 personer i karantän

KRONOBY Två av dem som smittats med covid-19 i Kronoby jobbar på Rani Plast. Av personalen på Bjölasfabriken är nu 18 personer i karantän.

Nyhetsbild
Lokalt

Backebo drabbat av corona en andra gång – senast hjälpte munskydd

KRONOBY Demensboendet Backebo har blivit exponerat för coronasmitta en andra gång på relativt kort tid. Åtta anställda är nu i karantän och alla klienter har testats.

Nyhetsbild
Lokalt

Pirjo Dabnell om nya coronafallen i Kronoby: "Det är det här vi varit rädda för"

KRONOBY Sju personer har smittats av coronaviruset på en familjefest i Kronoby kommun förra helgen. Smittan kan ha spridits också till andra delar av Finland.

Nyhetsbild
Lokalt

Fyra nya coronafall i Kronoby kommun – sextio personer har exponerats

KRONOBY Fyra nya coronafall har konstaterats inom Kronoby kommun. Därför uppmanas Kronobyborna undvika alla träffar i en vecka.