Future 2018
Nyhetsbild
Lokalt

Jonas Hammarberg: Utvecklingen blir aldrig långsammare än den är i dag

Jonas Hammarberg vet att förändring går snabbt. Som 19-åring föll han och bröt ryggen, läkarna på Halmstads lasarett gav honom inget hopp om att kunna börja gå på nytt. Men så mötte han en kirurg som lovade fixa honom. Och världen förändrades igen.

Nyhetsbild
Lokalt

Henrietta Kekäläinen : Allt handlar om hur man använder tekniken

JAKOBSTAD Henrietta Kekäläinen är en mångsysslare som har en stark tro på teknik. Hon säger att alla behöver förstå teknik åtminstone i viss mån.

Nyhetsbild
Lokalt

Vi behöver fler myrstackar och mer engagemang

Den chef som lyckas få sina medarbetare lika engagerade i jobbet som i fritiden har framgången i en ask.

Nyhetsbild
Lokalt

Film är hett inom marknadsföring - men det ska göras på rätt sätt

JAKOBSTAD Lentus Films är ett relativt nyetablerat företag på marknaden. Men passionen för att skapa meningsfulla filmer har Hugo Forsman och Anton Mehto haft länge.

Nyhetsbild
Lokalt

Se bilderna: Future 2018 i full gång

JAKOBSTAD Årets Future-mässa har startart och det är gott om folk i Campus Allegro. Många företag är på plats för att byta tankar och få ny inspiration för framtiden.

Nyhetsbild
Lokalt

Stort intresse för framtidens teknik

JAKOBSTAD Redan en halvtimme före öppnandet av framtidsmässan Future 18 är det full fart i montrarna. Asko Lammi presenterar någonting som ser ut som ett enkelt kassaskåp. Företaget Livion finns i Jakobstad och Karleby och har återförsäljare och kunder i hela Norden.

Nyhetsbild
Lokalt

Interaktiv mässa i Jakobstad – i dag arrangeras Future 2018

JAKOBSTAD I dag är det dags för Future 2018 mässan i Jakobstad. Mässan som arrangerats årligen sedan 2016 pågår under eftermiddagen mellan 14 och 18 på Campus Allegro.