Sport

Crossfit

Nyhetsbild

Ninja från Jakobstad vann stor tävling i crossfit: "Det var en stor chock"

CROSSFIT Crossfit i Jakobstad handlar inte längre bara om Kajsa Ojala. Yngre löften är också på frammarsch.

Nyhetsbild

Gry från Jakobstad guldmedaljör i junior-FM i funktionell fitness – väntar på biljett till junior-VM

CROSSFIT I fjol blev det silver. I år tog Gry Flink från Jakobstad ytterligare ett kliv på prispallen när hon bärgade den ädlaste valören i junior-FM i funktionell fitness under veckoslutet.

Nyhetsbild

Malin Henriksson tvingades avbryta VM-debuten i funktionell fitness – "Det var ett jättesvårt beslut"

CROSSFIT Malin Henriksson har gått från klarhet till klarhet i funktionell fitness och för drygt en vecka sedan deltog hon i karriärens första VM-tävling. Även om det inte gick som hon hade hoppats var upplevelsen oförglömlig och nu är siktet inställt på nästa års stora mästerskap i Tyskland.

Nyhetsbild

Urinläckage och tyngdkänsla – tidigare skulle Jonna Snellman aldrig ha pratat öppet om problem med bäckenbotten

CROSSFIT Två år efter den tredje graviditeten så kände Larsmobon Jonna Snellman att hon kunde lita på sin kropp igen. Nu har hon nått idrottsframgångar som hon inte trodde var möjliga – och hennes erfarenheter var startskottet för en helt ny karriär.

Nyhetsbild

Kajsa Ojala presterade på topp i prestigefyllda Crossfit Games – "Kommer helt klart att kämpa för att kunna göra det igen"

CROSSFIT I somras uppfyllde Kajsa Ojala sitt livs dröm då hon tävlade i Crossfit Games i Visconsin. Atleter från hela världen samlades till det man kan jämföra med ett världsmästerskap.

Mest läst senaste veckan

Sport