Sport

Crossfit

Mest läst senaste veckan

Sport

Nyhetsbild

Ninja från Jakobstad vann stor tävling i crossfit: "Det var en stor chock"

CROSSFIT Crossfit i Jakobstad handlar inte längre bara om Kajsa Ojala. Yngre löften är också på frammarsch.

Nyhetsbild

Gry från Jakobstad guldmedaljör i junior-FM i funktionell fitness – väntar på biljett till junior-VM

CROSSFIT I fjol blev det silver. I år tog Gry Flink från Jakobstad ytterligare ett kliv på prispallen när hon bärgade den ädlaste valören i junior-FM i funktionell fitness under veckoslutet.

Nyhetsbild

Malin Henriksson tvingades avbryta VM-debuten i funktionell fitness – "Det var ett jättesvårt beslut"

CROSSFIT Malin Henriksson har gått från klarhet till klarhet i funktionell fitness och för drygt en vecka sedan deltog hon i karriärens första VM-tävling. Även om det inte gick som hon hade hoppats var upplevelsen oförglömlig och nu är siktet inställt på nästa års stora mästerskap i Tyskland.

Nyhetsbild

Urinläckage och tyngdkänsla – tidigare skulle Jonna Snellman aldrig ha pratat öppet om problem med bäckenbotten

CROSSFIT Två år efter den tredje graviditeten så kände Larsmobon Jonna Snellman att hon kunde lita på sin kropp igen. Nu har hon nått idrottsframgångar som hon inte trodde var möjliga – och hennes erfarenheter var startskottet för en helt ny karriär.

Nyhetsbild

Kajsa Ojala presterade på topp i prestigefyllda Crossfit Games – "Kommer helt klart att kämpa för att kunna göra det igen"

CROSSFIT I somras uppfyllde Kajsa Ojala sitt livs dröm då hon tävlade i Crossfit Games i Visconsin. Atleter från hela världen samlades till det man kan jämföra med ett världsmästerskap.

Nyhetsbild

Malin Henriksson en hårsmån från final i crossfittävling i Paris – "Klart att det svider lite"

CROSSFIT Ynka sex poäng. Så lite fattades för att Malin Henriksson skulle placera sig bland de fem bästa och ta sig till final i French Throwdown 2022.

Nyhetsbild

Två medaljer till Jeppis Functional Fitness Athletes i junior-FM – "Jag är nästan lite chockerad"

CROSSFIT Jeppis Functional Fitness Athletes åkte med två tävlanden till junior-FM i funktionell fitness i Reso under veckoslutet. Bägge kom hem med en silvermedalj runt nacken.

Nyhetsbild

Tre guld till Jakobstad i FM i funktionell fitness – Tommy Gädda: "Mycket hårt arbete bakom"

CROSSFIT Tommy Gädda, Malin Henriksson och Kajsa Ojala tog alla tre hem slutsegern i sina klasser när FM i funktionell fitness avgjordes i Kyrkslätt i helgen.

Nyhetsbild

Malin Henriksson från Jakobstad leder i crossfit-FM i Kyrkslätt – "Siktet är inställt på seger"

CROSSFIT Efter första dagen av crossfit-FM i Kyrkslätt är det Jakobstad i topp på damsidan. En rafflande avslutning väntar på söndag.