Sport

Podd

Mest läst senaste veckan

Sport

Nyhetsbild

Fotbollspodden 124: Simon Skrabb

FOTBOLL Flytten till Italien var pojkdrömmen som blev sann för Simon Skrabb. Men väl där gick mycket snett. Nu tränar han med Jaro och berättar varför kontraktet med Brescia har brutits i samförstånd.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 123: Toppar och floppar i årets Jaro

FOTBOLLSPODDEN Säsongen är över och det har blivit dags att summera. Fotbollspodden reder ut vad som har varit bra och vad som varit mindre bra i årets Jaro.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 122: Det hände något efter matchen i Rovaniemi

FOTBOLLSPODDEN I ett nytt avsnitt av Fotbollspodden summerar Björn Bredbacka och Sören Bäck grundserien och blickar framåt mot den övre slutserien.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 121: Är Jaro redo för toppstrid?

FOTBOLLSPODDEN Jaro imponerade inte mot bottenlaget Jippo. Men kan stundtals högpresterande Ekenäs IF passa Jaros spelstil bättre? Den tankegången är Bäck och Bredbacka inne på i det nya avsnittet av Fotbollspodden.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 120: Slutspurten närmar sig

FOTBOLLSPODDEN Över halva grundserien är avklarad och kampen om platserna är i full gång. Fotbollspoddarna tror att de kommande matcherna blir avgörande för såväl Jaro som KPV.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 119: Derbyvecka och tränarbyte

FOTBOLLSPODDEN Det har varit några dramatiska dagar i fotbollsettan. Och dygnen som väntar lovar inte mindre. Det fanns mycket att avhandla i avsnitt 119 av ÖT:S Fotbollspodd.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 118: Jakobs dagar med toppstrid

FOTBOLLSPODDEN Dubbla matcher under Jakobs dagar hör till. Men Jaro brukar inte gå in i festveckan som delad serieledare. Sören Bäck och Björn Bredbacka snackar upp några glödheta fotbollsdagar i Jakobstad.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 115: Så slutar årets division 1

FOTBOLLSPODDEN Det har blivit dags för årets stora genomgång av division 1-lagen. Sören Bäck och Björn Bredbacka radar upp sina rankingar inför en säsong som har potential att bli historiskt jämn.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 112: Fredrik Haga

PODD Jaro har just avrundat sitt bästa år sedan 2014. Men framgången har sitt pris. Flera av de unga lovande spelarna har lämnat för spel i ligan. I ÖT:s fotbollspodd frågar vi vd Fredrik Haga var Jaro står inför 2021? Han avslöjar också hur bokslutet för 2020 ser ut.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 111: Summering och tränarbyte

FOTBOLLSPODDEN Det har hänt mycket på Jarofronten den senaste tiden. ÖT:s Fotbollspodd blickar bakåt på några händelserika veckor och framåt mot säsongen 2021.ff jaro

Nyhetsbild

Fotbollspodden 110: Inför ödesmötet

FOTBOLLSPODDEN Efter den bästa Jarosäsongen på många år kan allt kulminera på lördag. Fotbollspodden tar ett rejält grepp om supermötet mot KTP som kan avgöra hela säsongen.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 109: Inför toppmötet

FOTBOLL Efter en stark säsong står Jaro nu inför klubbens största match på länge. Hemma på Centralplan i strålkastarljusets sken väntar AC Oulu. ÖT:s Fotbollspodd snackade upp fredagens seriefinal.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 108: Jaros succé

PODD Fotbollspodden med Sören Bäck och Björn Bredbacka botaniserar i Jaros succé med 18–3 i målskillnad de senaste fyra matcherna. Hur blev det så här? Och skulle någon KPV:are platsa i Jaro?

Nyhetsbild

Fotbollspodden 107: Case Miika Juntunen: Vad händer med Karlebyfotbollen?

PODD Det har varit turbulenta dagar inom Karlebyfotbollen. Exit Jani Uotinen och entré Miika Juntunen. Vad händer nu?

Nyhetsbild

Fotbollspodden 106: Jona Nyström

FOTBOLLSPODDEN Hur är det egentligen med VPS ekonomi, blir Vasaklubben ett topplag i division ett och hur är rivaliteten mellan Jaro och VPS. Bland annat de frågorna funderas det kring i nya fotbollspodden.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 105: Inför säsongen 2020

FOTBOLLSPODDEN Med bara dagar kvar till den hett efterlängtade premiären i fotbollsettan snackar ÖT:s Fotbollspodd upp årets säsong. Slutsatsen är att allt ska klaffa om årets Jaro ska kunna kriga i toppen.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 103: Kritik av lista

FOTBOLLSPODDEN Listan med Jaros tio bästa utländska förstärkningar någonsin skapar debatt i det nya avsnittet av Fotbollspodden.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 102: En all-star elva för tiotalet

FOTBOLLSPODDEN Fotbollspodden synar inledningen av försäsongen i sömmarna men blickar också bakåt och tar ut Jaros all-star elva för 10-talet.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 101: Simon Skrabb

FOTBOLLSPODDEN Simon Skrabb är mitt inne i sin fotbollskarriär. I sommar stundar det historiska EM-slutspelet med Finland. Samtidigt är han inne på sitt sista kontraktsår med IFK Norrköping och klubbkarriären väntar på ett nytt lyft.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 100: Säsongen och framtiden

FOTBOLLSPODDEN Bara en match återstår av fotbollssäsongen i regionen. Nu är det dags att knyta ihop säcken och rikta blicken mot framtiden.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 98: Vinna eller försvinna

FOTBOLLSPODDEN Fyra dagar. Två matcher. En sista chans för Jaro att haka på striden om en kvalplats.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 97: Underkänt

FOTBOLLSPODDEN Fotbollspodden sammanfattar FF Jaros våromgång och konstaterar att omdömet är entydigt.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 96: Sex hemmapoäng på spel

Haka på lördag och TPV på torsdag. I det senaste avsnittet av Fotbollspodden tittar Sören Bäck och Björn Bredbacka närmare på Jaros förutsättningar till en riktigt bra säsongsstart.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 95: Ett mer balanserat Jaro

FOTBOLLSPODDEN På lördag är det hemmapremiär för FF Jaro. Fotbollspoddens Sören Bäck och Björn Bredbacka räknar med att det nya välbalanserade Jaro ska manövrera ut nykomlingen MyPa.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 94: Hör Jaro till favoriterna?

FOTBOLLSPODDEN Det är dags för avspark i division ett och för Jaros del innebär det bortamatch i Ekenäs. ÖT:s fotbollspodd laddar upp med ett rejält avsnitt.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 93: Magnus Slotte

FOTBOLLSPODDEN. Magnus Slotte lever just nu sin dröm med Myrans damlag. Efter vandringen från distriktets lägsta serie till landets högsta väntar nu utmaningar som 35-åringen bara kunde drömma om när han blev Myrantränare sommaren 2007.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 92: Försäsongen tar form

FOTBOLLSPODDEN Fotbollspodden är tillbaka. Det blir en rejäl genomgång inför lördagens match mot AC Oulu. Jaro har en bredare trupp till sitt förfogande än i de tidigare cupmatcherna.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 91: Niklas Käcko

FOTBOLL Med mittbackarna Pavle Milosavljevic, Toni Takamäki och Johan Brunell klara för Jaro går tränaren Niklas Käcko och grunnar på en trebackslinje under den kommande säsongen. Han vet vem som skulle spela i mitten.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 90: Årskortskampanjen

FOTBOLLSPODDEN Jaro befinner sig i mittemellan-land när man nu laddar för sin fjärde raka säsong i division 1. Den pågående årskortskampanjen kan ses som en indikation på om Jaro ska vara en elitklubb i ligan eller en mera utpräglad fostrarklubb i division 2.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 88: Höst med härlig fotbollsångest

FOTBOLLSPODDEN Regnet och rusket är här och det innebär också att insatserna på regionens fotbollsplaner blir allt högre. Så gott som alla av de lokala lagen har allt att spela för i höst.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 85: Nya anfallare

FOTBOLLSPODDEN Med två nya anfallare i laget tar sig Jaro an Jakobs dagar. Det som väntar är två matcher på fyra dagar. Två matcher som kan bli mycket avgörande för resten av säsongen.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 84: Bokslut över första tredjedelen

FOTBOLLSPODDEN De nio första omgångarna är spelade. KPV och HIFK toppar serien några poäng före ett koppel lag i den rekordjämna ettan. Men vad har den första tredjedelen egentligen sagt oss. Var står Jaro och vad ska hända nu?

Nyhetsbild

Fotbollspodden 83: En glödhet fotbollshelg

FOTBOLLSPODDEN Det är skolavslutningshelg, en det är också en högintressant helg i division ett. Jaro jagar sin tredje raka vinst medan KPV desperat behöver komma in på vinnarspåret.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 82: Som en snöboll i blidväder

FOTBOLLSPODDEN Var står Jaro egentligen efter segern i Jyväskylä. Var det en mental vändning eller bara en tillfällig sköldputsning.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 81: Tränare under press

FOTBOLLSPODDEN Jarotränaren Tomi Kärkkäinen och KPV-kollegan Jarmo Korhonen var tränare under press redan innan serien började. Därför gäller det att leverera genast. I fotbollspodden förutspår Sören Bäck hur Jaro ställer upp mot HIFK och ger senaste nytt om en skadad nyckelspelare i KPV.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 80: Derbyvecka

FOTBOLLSPODDEN ÖT:s Fotbollspodd är tillbaka i normal serielunk efter superveckan förra veckan. Den här gången blir det förstås uppsnack inför lördagens derby på Västraplan.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 79: Jonas Emet

FOTBOLLSPODDEN Jonas Emet var som skytteligavinnare i ligan en av landets hetaste fotbollsspelare 2014. Efter det har motgångarna avlöst varandra. I denna fotbollspodd talar Emet ut om de besvärliga skadeåren och var han står idag.

Nyhetsbild

Fotbollspodden 78: Patrick Byskata

FOTBOLLSPODDEN När Jaro har sin hemmapremiär den 5 maj är det derby direkt. Patrick Byskata, den före detta Jarospelaren, leder in KPV på Västra plan. I denna podd talar Byskata ut om Jaro, Eremenko, dagens KPV och vilken Jarospelare han skulle vilja ha i det egna laget.