|

Fotbollspodden 55: Nyårsspecial

NyhetsbildZoom
Fotbollspoddens Björn Bredbacka och Sören Bäck. Foto: Arkiv/Jonas Brunnström
I årets sista podd blir det både en summering av ett väldigt dramatiskt fotbollsår och en koll på lagbygget inför 2017.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

2016 var ett sällsynt dramatiskt år när det gäller lokal fotboll. I nyårsavsnittet av Fotbollspodden listar Sören Bäck och Björn Bredbacka de mest minnesvärda händelserna från den gångna säsongen. Det är händelser både på och utanför planen som ryms med när årets besvikelse, årets genombrott och andra kategorier diskuteras. 

Dessutom blir det en hel del funderingar kring Jaro inför 2017. Bland annat avslöjas det att januari kommer att bli en mycket intensiv månad för Kristian Heames lagbygge. 

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan