Lagbygget i Hermes fortsätter. En pusselbit i det nya bygget är 20-åriga yttern Jimi Nylund från Jakobstad som började som junior i Jeppis Hockey.

Efter en säsong med representationslaget i hemstaden 2012-2013 flyttade Nylund till Uleåborg och Kärpäts A- och B-juniorer. Förra säsongen fick han också göra debut i FM-ligan, men äventyret i seniorrinken stannade vid en match.

Nylund har också gjort flera landskamper i U17-, U18 och U19-landslagen.

Hermes har också värvat 24-åriga anfallaren Taavi Tiala från JYP-Akatemia. Tiala är född i Lestijärvi och fått sin hockeyskolning i YJK i Ylivieska. I Tiala får Hermes en erfaren Mestisspelare (183 matcher). Förra säsongen fick han dessutom målskyttet att lossna och noterades för 12+14 på 50 matcher.

Karlebyklubben har också förlängt kontraktet med 20-åriga anfallaren Henri Limma, som gjorde succé i Hermes A-juniorer med 28 mål i A-juniorernas Mestis förra säsongen. Ylivieskasonen spelade också 16 matcher med representationslaget.

- Vi är väldigt glada över att talangfulla spelare från närregionen väljer att utveckla sig som hockeyspelare i Hermes. Nylund, Tiala och Limma är goda förebilder för unga spelare i Karleby och hela landskapet. Vi tror att den här trion kommer att spela sin hittills bästa hockey nästa säsong, säger sportchef Pasi Tuukkanen på Hermes sajt.