|

Hamilton rekordsnabb i Abu Dhabi

NyhetsbildZoom
Lewis Hamilton. Foto: Lehtikuva/Andrej Isakovic

Världsmästaren Lewis Hamilton fortsätter att vara snabbast i formel 1. Rekordsnabb till och med.

Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På de två första träningarna i Abu Dhabi klockades britten för bästa varvtiden hittills på Yas Marina-banan.

Sebastian Vettel, tvåa i sammandraget, var näst snabbast. 0,149 sekunder efter.

-Det var nära och jag tror att det kommer att vara nära i morgon också, säger tysken inför den sista träningen och kvalet.

Ferraris Kimi Räikkönen var fyra och Hamiltons stallkamrat Valtteri Bottas femma på fredagens träning.

Hamilton avgjorde förarmästerskapet i oktober i Mexiko. Eftersom även konstruktörsmästerskapet är avgjort förbereder sig många stall inför kommande säsong. En del testade cockpitsystemet Halo som införs nästa år för att skydda förarna från kringflygande föremål.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan