|

Tungt för Markkanen då Bulls tog sjunde raka segern

NyhetsbildZoom
Lauri Markkanen (t.h.) och Denzel Valentine (t.v.) tar hand om en retur mot Orlando. Foto: Jonathan Daniel/Lehtikuva
Chicago Bulls fortsätter visa upp superb form i basketens NBA – men Lauri Markkanen har inte kommit i gång efter skadeuppehållet. Natten till torsdag vann Chicago över Orlando med 112–94.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Tio raka förluster och sedan sju raka segrar. Chicago Bulls resultatrad i NBA är anmärkningsvärd. Orlando Magic blev Chicagos senaste offer.

Hemmalaget Chicago drog snabbt upp ett försprång och avgjorde matchen i den tredje perioden.

Lauri Markkanen stod för nio poäng och tog fem returer. Markkanen hade problem med skyttet och satte bara in tre skott av tio. Han försökte sig på fyra trepoängare i matchen och missade samtliga.


På grund av den tuffa matchtakten i NBA delades spelminuterna ut jämnare än vanligt. Tidigare under säsongen har Markkanen spelat runt en halvtimme per match, men mot Orlando spelade han 19 minuter.

Chicago spelar igen redan natten till fredag. Då står LeBron James Cleveland Cavaliers för motståndet.

Matchfakta

  • Chicago Bulls–Orlando Magic 112–94
  • Lauri Markkanen: 9 poäng, 5 returer. Spelade 19 minuter. ()

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan