|

Markkanen tog rekordmånga returer – Chicago förlorade efter thriller

NyhetsbildZoom
Lauri Markkanen stod för några snygga dunkar mot New Orleans. Foto: Jonathan Daniel/Lehtikuva/Getty Images/AFP
Lauri Markkanen tog hela 17 returer då Chicago tappade greppet mot New Orleans. Matchen avgjordes efter dubbel förlängning.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En till synes klar seger blev till en gruvlig förlust för Chicago.

Då sju minuter återstod av matchen mot New Orleans ledde Chicago med hela 18 poäng – men det var inte ett ointagligt försprång. New Orleans kvitterade och förde matchen till förlängning.

Dusten avgjordes först efter två förlängningsperioder. New Orleans ryckte och vann med 132–128.

Markkanen stod för en ny rekordnotering i matchen: 17 returer är nytt personbästa i för NBA-nykomlingen, som inte fick i gång skyttet. För andra matchen i rad noterades Markkanen för noll trepoängare.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan