|

Markkanen gjorde 19 poäng då Chicago vände stort underläge

NyhetsbildZoom
Lauri Markkanen vaknade till liv efter pausvilan och var säkerheten själv från strafflinjen. Foto: Kevin C. Cox/Lehtikuva
Chicago Bulls inledde svagt mot Atlanta – men vände matchen och vann. Lauri Markkanen spelade en betydande roll. Han gjorde 19 poäng och tog åtta returer.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Chicago låg under med 16 poäng borta mot bottenlaget Atlanta, men fick fason på spelet och vann. Lauri Markkanen var Chicagos tredje bästa poängplockare i matchen.

Markkanen satte in fem av tolv tvåpoängare och en av fem trepoängare. Från strafflinjen lyckades Markkanen med sex av sex skott.

Slutsiffrorna i matchen skrevs 129–122.Chicago fortsätter säsongen genom att möta slutspelsjagande LA Clippers natten till onsdag. Chicago är tolva i den östra konferensen och varnades förra veckan för att förlora matcher med flit. De sämsta lagen har störst sannolikhet att få drafta bland de första i sommar.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Den torra sommaren testade räddningsverkets kapacitet

KARLEBY Brandkåren var fullt sysselsatt i somras. På Mellersta Österbottens och Jakobstadsområdets räddningsverks område har man haft 80 markbränder under årets åtta första månader.

Nyhetsbild
Lokalt

Stadig grund för tro, hopp och kärlek

JAKOBSTAD Skaderisk på privata byggnader är orsaken till att de klassiska julsymbolerna tro, hopp och kärlek i år kommer hängas upp i stolpar mellan Jakobstads museum och torget.

Lokalt

Tre alternativ för konditionstrappa i Larsmo

LARSMO En konditionstrappa kan byggas på tre olika ställen vid Idrottsparken i Larsmo. Det visar den utredning som fritidssekreteraren gjort.

Nyhetsbild
Lokalt

Under karatemästarens vakande öga går träningen som en dans

VÖRÅ När en äkta Sensei kommer för att ge lektioner i karate, då lyssnar man. Är mästaren 90 år gammal, heter Mitsusuke Harada och har grundat skolan Karate do Shotokai gör man det med vördnad. Tar sig mästaren till Vörå, då har karateintresserade österbottningar hittat en guldgruva av sällan skådat slag.

Mest läst senaste veckan