|

Ryska VM-spelare inte dopade

NyhetsbildZoom
De ryska landslagsspelarna har inte begått några dopningsbrott. Det slår Fifa fast. Arkivbild. Foto: Sergey Ponomarev
Inga spelare i det ryska VM-laget har begått något dopningsbrott. Det slår det internationella fotbollsförbundet Fifa fast efter att ha utrett saken.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

"Fifa kan meddela att utredningen av de ryska spelarna som tagits ut i den preliminära truppen till VM är klar, och det går inte att bevisa att några brott mot dopningsreglerna har begåtts", säger Fifa i ett uttalande.

Utredningen mot den ryska VM-truppen inleddes i kölvattnet efter den uppmärksammade McLaren-rapporten, som avslöjade systematisk dopning inom rysk idrott.

Hemmanationen Ryssland ställs mot Saudiarabien, Uruguay och Egypten i gruppspelet i VM.

Jag rekommenderar artikeln ()

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Inrikes

Ingen av de skadade i tågolyckan i Raseborg yrkar på straff

Polisen har slutfört utredningen om fjolårets ödesdigra olycka vid en plankorsning i Skogby, Raseborg där en rälsbuss kolliderade med ett trupptransportfordon, vilket ledde till fyra människors död.

Nyhetsbild
Lokalt

Ljusfestival i Larsmo gick om intet, "För dyrt och onödigt", enligt NTM-centralen

LARSMO Det blir inget ljusprojekt i Larsmo. Närings-, trafik- och miljöcentralen förkastar projektet Larsmo Light i sin laglighetsgranskning.

Nyhetsbild
Lokalt

KD önskar plan för området mittemot Sursik

PEDERSÖRE Vi vill utveckla ett av kommunens livskraftigaste områden, säger David Pettersson (KD) om den motion han, med fler, lämnade in på måndagens fullmäktige.

Nyhetsbild
Ekonomi

Wasa Group bygger finanscentrum norr om Vasa

VASA Byggkoncernen Wasa Group planerar och förverkligar ett finanscentrum i åtta våningar för företag inom finans- och ekonomisektorn i Vasa. Byggstart för fastigheten, som beräknas kosta 20 miljoner euro, sker tidigast i höst.

Mest läst senaste veckan