|

Hov1 tolkar Seinabo Sey

NyhetsbildZoom
Hov1 släpper två nya låtar. Foto: Arkiv/TT/Björn Larsson Rosvall
Hov1 är dubbelt låtaktuella. Dels med en nyversion av deras egen låt "Hon dansar vidare i livet" – men också med en tolkning av Seinabo Seys "Still".
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

" 'Still' är en remix vi skrev för längesen, så det känns jätteroligt att få möjlighet att släppa den nu", berättar bandet i ett pressmeddelande.

Låtarna är en del av "Spotify singles", där etablerade artister får spela in en coverversion av någon annans låt, samt en alternativ variant av ett eget alster. Tidigare har artister som Ed Sheeran, First Aid Kit och Taylor Swift gjort inspelningar.

Kommentarer
|

Sportbackens förra klubb: Lannon har fortfarande kontrakt med oss

Nyhetsbild
Ryan Lannon anslöt till Sport förra veckan. Foto: Linus Lindholm
Amerikanen Ryan Lannon har spelat tre ligamatcher för Sport och öppnade målkontot hemma mot Helsingfors IFK. Men hans förra klubb Milton Keynes Lightning hävdar att den fortfarande har kontrakt med Lannon.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Kultur

Lars Sund nominerad till ytterligare ett litteraturpris

"Lars Sunds formuleringsglädje har få motstycken i den samtida svenskspråkiga litteraturen". De anser de som utser kandidaterna till Nordiska rådets litteraturpris.

Nyhetsbild
Lokalt

Tjänsten som rektor för Bonäs-Vestersundsby skola lediganslås

JAKOBSTAD Kommunerna i Jakobstadsregionen har enats om att annonsera ut lediga lärartjänster på söndag. I Jakobstad söks bland annat en rektor för Bonäs-Vestersundsby skola.

Nyhetsbild
Lokalt

Närvårdaren som slog larm om Ulrika talar ut

Situationen på vårdhemmet Ulrika var tröstlös, närmast kaotisk. Det säger den närvårdare som slog larm om missförhållandena på Esperi Cares boende i Kristinestad. Tarja Parkatti talar ut i närvårdarfacket Supers webbtidning.

Nyhetsbild
Inrikes

Antalet vaccinerade barn i Larsmo har ökat efter mässlingsfallet

Vaccinationstäckningen bland barn i Larsmo har gått upp. Sedan det konstaterade mässlingsfallet i november har andelen vaccinerade vuxit med över sju procentenheter.

Mest läst senaste veckan