|

Sjarapova fick slita mot 39-årig veteran

NyhetsbildZoom
Schnyder och Sjarapova tackar varandra efter matchen. Foto: Julio Cortez/AP/TT
Den forna världsettan och US Open-vinnaren 2006, Maria Sjarapova, besegrade schweiziskan Patty Schnyder i första omgången av US Open.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sjarapova hade inledningsvis problem med serven och gjorde flera dubbelfel. Den 31-åriga ryskan fick slita och vann till slut med 6–2, 7–6.

Schnyder, en 39-årig veteran, slutade med tennis 2011 men tog upp karriären igen fyra år senare. Hon blev den äldsta kvinnan att någonsin nå spel i en grand slam-turnering när hon kvalificerade sig för årets US Open.

Kommentarer
|

Ny generation på snöskotern hos Herténs

Nyhetsbild
Nu är det han som ska försvara familjen och släkten Herténs ära i snöskotercross. 12-åriga Emil Hertén är redan inne på sin andra tävlingssäsong. Foto: Hertén
Viktor, Mathias och Fredrik Hertén har lagt av. Men nu är en ny generation Hertén i farten på snöskotern. 12-åriga Emil Hertén har kört vinterns första tävling.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Lokalt

Jakobstad samarbetar gärna om idrottshallar

JAKOBSTAD/PEDERSÖRE. Jakobstads två högsta tjänstemän ger grönt ljus för förslaget från Pedersöre att samarbeta kring större idrottshallar.

Nyhetsbild
Kultur

Släpper skiva och framför kultverk på Nordgrens födelsedag

KARLEBY "As in a dream" heter albumet som Juha Kangas och MÖK släpper samma dag som man firar att orkesterns framlidne huskompositör PH Nordgren skulle ha fyllt 75 år.

Nyhetsbild
Lokalt

WHO listar vaccinmotstånd som hälsofara

HÄLSA Vaccinmotståndet riskerar den framgångsrika bekämpningen av smittosamma sjukdomar, bedömer WHO. De senaste åren har mässlingsfallen ökat med nästan en tredjedel.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan