|

Sport B tappade tvåmålsledning

Sports B-juniorer inledde bra, men blev både förbi- och frånåkta hemma mot Ässät.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

ISHOCKEY FM-serien, B-juniorer

  • Sport – Ässät 2–5 (2–0, 0–3, 0–2)


Sport hade 2–0 i första pausen efter att centern Topias Liljamo öppnat målskyttet och litauiska yttern Martynas Grinius dubblat ledningen under en avvaktande utvisning med dryga minuten kvar av första perioden.

Men sedan tog gästerna över söndagens match. Det blev tre mål i andra perioden, varav centern Kalle Myllymaa satte två. Och när Myllymaa fullbordade sitt hattrick i powerplay med 3.32 kvar av tredje perioden innebar det 2–5 och den definitiva spiken i kistan.

Sport fortsätter jakten på säsongens första seger borta mot K-Kissat i Helsingfors på lördag.

Jag rekommenderar artikeln

Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Kultur

Leenden och tragik i fyra satser - Lars Sund är tillbaka

RECENSION "Där musiken började" är en fresk över svunna decennier med stor allmängiltighet.

Nyhetsbild
Inrikes

Det varma vädret ledde inte till fler olyckor – rekordfå trafikolyckor i augusti

Fint sommarväder leder ofta till fler trafikolyckor men i år var så inte fallet, skriver Trafikförsäkringscentralen i ett pressmeddelande.

Nyhetsbild
Ekonomi

Sämsta skörden på åratal – torkan och värmen dödade lingonen

Det blev ett dåligt lingonår i år. Det finns risk att lingonprodukter tar slut i butiken i vår. Men den som plockar tjänar mer för de röda bären.

Mest läst senaste veckan