|

Antalet fotbollsspelare i distriktet fortsätter växa

NyhetsbildZoom
Fotboll. Arkivbild. Foto: Carina Johansen/NTB/TT
Säsongen är inte slut än, men det står redan klart att Vasa Bolldistrikt den här säsongen kommer att ha fler spelare än tidigare.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Antalet spelarlicenser i Vasa Bolldistrikt var i måndags uppe i 8382 stycken. Det är en ökning med 41 stycken jämfört med samma tidpunkt förra året.

Spelarlicenser kan ännu öka eftersom det går att skaffa sig en licens till och med november.

8382
spelarlicenser har redan lösts ut inom Vasa Bolldistrikt den här säsongen.


Sex klubbar har över 300 spelare med licens. VPS-j är störst med 710 följt av SJK-j (615), VIFK (489), Virkiä (345), IK (309 och FC Sport-j (305).

Kommunerna där det finns flest fotbollsspelare med licens är Vasa (2609), Seinäjoki (1552) och Korsholm (713).

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan