|

Leder efter spektakulär hole-in-one

NyhetsbildZoom
Eddie Pepperell. Foto: Brynn Anderson/AP/TT
Engelsmannen Eddie Pepperell kan mycket väl ha stått för årets slag på Europatouren under första rundan i British Masters.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

På det 173 meter långa hål 9 landade Pepperells utslag mitt på pinnen, varpå bollen studsade upp ett par meter i luften innan den landade på greenen och spann ner i hålet. En hole-in-one av det mer spektakulära slaget.

– Den studsade upp och från där vi stod såg det ut som om bollen skulle hamna i bakkanten av greenen. Sedan försvann den helt plötsligt. Vad var det som hände egentligen? sade Pepperell till Europatourens hemsida.

Han leder tillsammans med landsmännen Matt Wallace och Tommy Fleetwood på 67 slag, fem under par. Svenske Joakim Lagergren är en av flera spelare som är ett slag bakom täten.

Ett fåtal spelare hann inte spela sina sista hål innan spelet bröts för dagen på Walton Heath Golf Club.

Kommentarer
|

Tänak i ohotad ledning inför sista dagen av Svenska rallyt

Nyhetsbild
– Kan jag ta mig igenom sträckorna och undvika missöden kan det inte komma ikapp mig, säger Ott Tänak. Foto: Micke Fransson/TT
Medan estländaren Ott Tänak fortsätter marschera mot segern så rasar en sekundstrid om de övriga platserna på prispallen i Svenska rallyt.– Det kommer att bli mycket, mycket tajt, säger Andreas Mikkelsen som just nu ligger delad tvåa.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan