|

Alexander Skarsgård drar på sig uniform igen

NyhetsbildZoom
Alexander Skarsgård har en roll i krigsdramat "The kill team". Foto: Jordan Strauss/AP/TT/Arkiv
Alexander Skarsgård är aktuell för en roll som soldat i krigsdramat "The kill team", enligt Variety. Filmen handlar om en ung soldat under USA:s invasion av Afghanistan, som får se sina kollegor döda civila och står i valet och kvalet om han ska rapportera till högre ort.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den är baserad på en dokumentärfilm med samma namn från 2013 och filmens regissör Dan Krauss nominerades till en Emmy för bästa dokumentär. Han har nu skrivit manus, producerat och regisserat den fiktiva versionen. Vilken rollfigur Skarsgård spelar är ännu inte känt.

Alexander Skarsgård fick sitt stora genombrott i USA med HBO-serien "Generation kill", där han spelade soldaten Brad "Iceman" Colbert 2008. För sin roll i serien "Big little lies" vann han i fjol både en Emmy och en Golden Globe.

"The kill team" är redan färdiginspelad och beräknas gå upp på vita duken under 2019.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan