|

Ariana Grande släpper nytt

NyhetsbildZoom
Ariana Grande. Arkivbild. Foto: Evan Agostini/AP/TT
Bara två månader efter förra skivan är Ariana Grande på gång med uppföljaren.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den amerikanska popstjärnan avslöjar på Twitter att hennes femte album ska heta "Thank u, next" och passar även på att släppa en singel med samma namn. Låten handlar bland annat om hennes före detta fästman Pete Davidson och hennes tidigare pojkvän Mac Miller, rapparen som avled i en förmodad överdos tidigare i höst.

Som svar till ett fan beskriver hon kommande skivan som full av "kärlek, tacksamhet, acceptans, ärlighet, förlåtelse och utveckling".

Nyligen blev det klart att Grande ger sig ut på en stor världsturné nästa år, men inga Nordendatum är presenterade ännu.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan