|

Ingen ny comeback för Mayweather

Floyd Mayweather och Tenshin Nasukawa under presskonferensen – som enligt Mayweather handlade om något helt annat än det han kommit överens om. Zoom
Foto: Katsuya Miyagawa

Floyd Mayweather och Tenshin Nasukawa under presskonferensen – som enligt Mayweather handlade om något helt annat än det han kommit överens om.

För bara ett par dagar sedan kom nyheten att boxningsstjärnan Floyd Mayweather skulle göra ännu en tillfällig comeback. Men matchen mot japanska kickboxaren Tenshin Nasukawa blir inte av.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Anledningen ska, enligt Mayweather själv, vara att han tvingats till en överenskommelse om matchen.

– Jag vill att det ska vara klart att jag, Floyd Mayweather, aldrig kom överens om en officiell kamp med Tenshin Nasukawa, skriver Mayweather på Instagram.

Den 41-åriga amerikanen säger att han reste till Japan förra veckan för att delta i en mindre underhållningsmatch mot Nasukawa inför en mindre grupp av rika åskådare. Han säger att eventet som presenterades under presskonferensen, där Mayweather själv var närvarande, var något som han inte alls var med på.

– Vi skulle ha satt stopp för det omedelbart, skriver Mayweather.

Annons
– Jag vill verkligen be om ursäkt till mina fans för den mycket vilseledande information som meddelades under denna presskonferens.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan