|

KPV skrev nytt kontrakt – Timo Rauhala fortsätter i klubben

NyhetsbildZoom
Timo Rauhala är klar för en fortsättning i KPV. Foto: Jonas Brunnström
Ytterbacken Timo Rauhala spelar i ligan med KPV nästa säsong.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Timo Rauhala som trivs på högerkanten har skrivit på ett kontrakt som täcker säsongen 2019.

Rauhala har redan klätt sig i grönt i flera säsonger. Den senaste förstördes på grund av en skada och Rauhala är just nu mitt i en rehabiliteringsperiod. Timo Rauhala som ursprungligen kommer från Seinäjoki ser fram emot att fortsätta i KPV nästa säsong.

– Det är otroligt häftigt att jag får fortsätta i den här fina föreningen. Nu jobbar jag hårt för att kunna komma tillbaka på planen och hjälpa laget i ligan, säger Rauhala i ett pressmeddelande från KPV.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan