|

Loginov tog första segern – svensk tredjeplats i Oberhof

NyhetsbildZoom
Alexander Loginov tog en övertygande seger i Oberhof. Foto: Lehtikuva/AFP Photo/Robert Michael
Ryssen Alexander Loginov tog sin första världscupseger genom att vara snabbast i sprinten i Tyskland.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Alexander Loginov distanserade norrmannen Johannes Thingnes Bö med 25,2 sekunder och tog hem fredagens världscupdeltävling i skidskytte. Loginov sköt prickfritt, medan Bö bommade ett skott i det stående skyttet.

Svensken Sebastian Samuelsson hade en niondeplats som personbästa i världscupen inför fredagens tävling. Den svenska stjärnan, som lämnade vinter-OS i Pyeongchang med ett stafettguld och ett silver i jaktstarten, var felfri i skyttet och knep tredjeplatsen före tysken Benedikt Doll.

Samuelsson var 36,8 efter segrande Loginov.

På lördagen blir det jaktstart i Oberhof för både herrarna och damerna.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan