DIVISION 4 GBK II/Rö-Ve - TUS 4–0 GBK II/Rödsön-Veikot spelade sin första officiella seriematch och besegrade gästande TUS med 4–0 (2–0). Rö-Ve:s historiska först seriemål gjordes av Jesper Lönnbäck på straff i 19:e minuten. Det var gästernas Eetu Hautala som fällde Atte Henttu. Hautala fick gult kort. Strax efter målet skapade TUS ett par läckra chanser som hemmakeepern Jonas Holm parerade. 2–0-målet kom fem minuter före paus. Henttu sköt mål-Andrei Poperezhai parerade, Henttu sköt på nytt, Andrei räddade igen, men retur nummer två sköt Janne Tiala i mål. Rö-Ve missade ett par fina chanser före paus. Hemmalaget öppnade starkt efter vilan. 3–0-målet kom i 55:e minuten. Fint förarbete av Markus Enlund och Henttu sköt bollen i tomt mål. Samma Henttu gjorde också 4–0, assisterad av Enlund. TUS hade sedan en stark tiominuters period, dock utan lyckas spräcka nollan. PeFF - IK Myran 1–6 IK Myran var klart bättre än hemmalaget Pedersöre FF i fyrans premiär på Falli. Myran vann med 6–1 efter 3–0 i paus. Gästerna tog strax hand om kommandot och dominerade händelserna. Nicholas Enroth gjorde gästernas första mål. Jesper Tunkkari ökade på till 2–0 och Marlo Brännkärr 3–0. Mats Nyberg prickade in Myrans fjärde mål och Thomas Dalhem ökade på till 5–0. Urban Snellman reducerade innan Ville Koskinen fastställde slutsiffrorna. DIVISION 5 FC-92 - LoVe 1–3 Lohtajan Veikot gästade FC-92 och vann med 3–1 efter 1–1 i paus. Tuomas Kainu förde gästerna till ledning. FC-92 kvitterade en kvart före pausvilan. Tero Nissilä och Kainu var LoVe:s målskyttar i andra halvlek. NIK - TUS II 6–1 NIK var steget före gästande TUS II. Hemmalaget vann med 6–1 (4–0). På inlägg av Jan-Olof Blomqvist bredsidade Kim Blomqvist in 1–0. Backlund ökade på till 2–0. Blomqvist gjorde 3–0, assisterad av Patrik Strengell som i sin tur prickade in 4–0, framspelad av Filip Kronqvist. Markus Laaksoharju spelade fram David Hellman till 5–0. Simeon Maukonen reducerade på hörna. Matchens sista mål, 6–1, gjordes av Nicklas Westerholm, passning Simon Kula. Matchen inleddes med en tyst minut för att hedra minnet av Tommi Granholm. Tommi representerade både NIK och TUS under sin karriär. Båda lagen spelade med sorgeband.