|

Basketstjärna i bråk på nattklubb

Kristaps Porzingis. Arkivbild. Zoom
Foto: LM Otero/AP/TT

Kristaps Porzingis. Arkivbild.

NBA-klubben Dallas Mavericks Kristaps Porzingis var inblandad i ett bråk vid en nattklubb i hans hemstad Liepaja i Lettland under helgen, skriver bland andra ESPN.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

I ett filmklipp som har spridits på nätet ser basketstjärnan, till synes mycket uppretad, ut att ha ett blodigt jack i pannan och en sönderriven t-shirt.

"Vi har förstått att Kristaps blev påhoppad och misshandlad utanför en klubb i Lettland. Vi kommer att ge en uppdatering när det finns en att ge", skriver Dallas i ett uttalande.

Den lettiska basketstjärnan tillbringade hela den gångna säsongen med att rehabilitera en korsbandsskada. I januari trejdades han från New York Knicks till Dallas.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Världsmästare drunknade under fisketur: "Han var så passionerad i det han gjorde"

Alex Pullin under OS-invigningen 2014.
Foto: Claudio Bresciani/TT

Alex Pullin under OS-invigningen 2014.

Den dubbla världsmästaren i snowboardcross, Alex Pullin, har hittats död. Han drunknade under en tur med spjutfiske i Gold Coast i Australien.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan