|

Alesso gör tv-debut i "Black mirror"-spinoff

NyhetsbildZoom
Svenska edm-artisten Alesso har en roll i "Little black mirror", en spinoffserie på spanska från Netflix "Black mirror". Arkivbild. Foto: Pontus Lundahl/TT
I väntan på att säsong fem av den dystopiska serien "Black mirror" har premiär i juni kommer Netflix med en mini-spinoff riktad till en spansktalande publik.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det skriver Variety. Medverkar i "Little black mirror" gör förutom ett flertal spanska skådespelare även svenska edm-stjärnan Alesso som verkar spela en dj i serien, enligt trailern som stjärnan postat på Twitter.

"Little black mirror" kommer i tre avsnitt som alla publiceras på Netflix latinamerikanska Youtubekonto med start 26 maj. Hur långa avsnitten kommer att vara är ännu inte känt. Den första säsongen av "Black mirror" hade premiär 2011 och serien består av fristående avsnitt som på olika sätt avhandlar den moderna teknologins baksidor.

Alesso heter egentligen Alessandro Lindblad och är ursprungligen från Stockholm. Han har samarbetat med bland andra Sebastian Ingrosso, Calvin Harris, Tove Lo och David Guetta. 2015 släppte han albumet "Forever" och ett nytt album uppges vara på gång.

Kommentarer
|

Ärkebiskop i hjälm höll mässa i Notre-Dame

Nyhetsbild
Paris ärkebiskop Michel Aupetit, klädd i hjälm, leder den första mässan efter branden i Notre Dame. Foto: Karine Perret/AP/TT
På dagen två månader efter branden i Notre-Dame hölls den första gudstjänsten i katedralen i Paris. Av säkerhetsskäl blev ceremonin liten med runt 30 personer där ungefär hälften av deltagarna tillhörde prästerskapet.

Mest läst senaste veckan