|

Alesso gör tv-debut i "Black mirror"-spinoff

Svenska edm-artisten Alesso har en roll i "Little black mirror", en spinoffserie på spanska från Netflix "Black mirror". Arkivbild. Zoom
Foto: Pontus Lundahl/TT

Svenska edm-artisten Alesso har en roll i "Little black mirror", en spinoffserie på spanska från Netflix "Black mirror". Arkivbild.

I väntan på att säsong fem av den dystopiska serien "Black mirror" har premiär i juni kommer Netflix med en mini-spinoff riktad till en spansktalande publik.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det skriver Variety. Medverkar i "Little black mirror" gör förutom ett flertal spanska skådespelare även svenska edm-stjärnan Alesso som verkar spela en dj i serien, enligt trailern som stjärnan postat på Twitter.

"Little black mirror" kommer i tre avsnitt som alla publiceras på Netflix latinamerikanska Youtubekonto med start 26 maj. Hur långa avsnitten kommer att vara är ännu inte känt. Den första säsongen av "Black mirror" hade premiär 2011 och serien består av fristående avsnitt som på olika sätt avhandlar den moderna teknologins baksidor.

Alesso heter egentligen Alessandro Lindblad och är ursprungligen från Stockholm. Han har samarbetat med bland andra Sebastian Ingrosso, Calvin Harris, Tove Lo och David Guetta. 2015 släppte han albumet "Forever" och ett nytt album uppges vara på gång.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Sov dig till starka muskler

Under sömnen repareras kroppen och bygger muskler.
Foto: LMproduction/Shutterstocl

Under sömnen repareras kroppen och bygger muskler.

Ett träningspass ska följas av vila för att ge bästa resultat. Sömnen är den stund då kroppen och musklerna både återhämtar sig och bygger upp ny styrka.

Mest läst senaste veckan