|

Polisen misstänker att en trafiksäkerhetskamera sprängdes i Ulvsby – efterlyser tips om händelsen

NyhetsbildZoom
Polisen misstänker trafiksabotage och brott mot bestämmelserna om explosiva varor i samband med en misstänkt sprängning av en trafiksäkerhetskamera vid riksväg 2 i Ulvsby. Foto: Sören Jonsson/SPT
Polisen misstänker att någon sprängt en trafiksäkerhetskamera vid riksväg 2 i Ulvsby tidigt på måndagsmorgonen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

En trafiksäkerhetskamera vid riksväg 2 i Ulvsby i Satakunta utsattes för sabotage tidigt på måndagsmorgonen, meddelar polisinrättningen i Sydvästra Finland. Polisen misstänker att någon sprängt kameran klockan 4.20 på morgonen.

Riksväg 2 stängdes av på grund av incidenten och trafiken dirigerades till en omväg. Nu har riksvägen igen öppnats för trafiken.

Polisen utreder händelsen som trafiksabotage och brott mot bestämmelserna om explosiva varor. Polisen ber allmänheten om tips om händelsen. Allmänheten kan skicka in tips per e-post till adressen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi eller kontakta polisen per telefon på numret 050 4564 963.

|

Man flydde från polisen i 200 kilometer i timmen – misstänks för två mordförsök

Nyhetsbild
En man född 1994 greps till slut efter en lång biljakt. Mannen misstänks bland annat för två mordförsök. Foto: SPT
Mannen körde 113 kilometer i timmen på en väg med hastighetsbegränsning 40 kilometer i timmen. Mannen försökte fly från polisen, men inte ens spikmatta stoppade honom.

Mest läst senaste veckan