|

Ryggen stoppar Williams: "Försökt med allt"

NyhetsbildZoom
Serena Williams under förra veckans WTA-turnering i Toronto. Foto: Nathan Denette/The Canadian Press/AP/TT
Serena Williams kommer inte till spel i Cincinattis WTA-turnering. Ryggskadan som tvingade den amerikanska tennisstjärnan att avbryta WTA-finalen i Toronto häromdagen, stoppar henne på nytt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

"Jag har försökt med allting för att vara redo för spel i kväll, och jag hoppades fortfarande att det skulle gå efter mitt träningspass i morse. Men tyvärr är min rygg fortfarande inte tillräckligt bra", sade Serena Williams i ett uttalande via arrangören, efter att ha ställt in matchen mot kvalspelaren Zarina Diyas.

37-åriga Williams har tagit 23 grand slam-titlar i singel under karriären – bara australiskan Margaret Court har fler i historien (24) – men har haft ett tufft år skademässigt. Förutom ryggen har hon också störts av knäproblem.

Avhoppet i Cincinatti kommer med mindre än två veckor kvar till nästa grand slam-turnering: US Open.

Kommentarer
|

Skadekänning för semifinalklar världsetta

Nyhetsbild
Novak Djokovic besegrade fransmannen Lucas Pouille i ATP-tävlingarna i Ohio, USA, och är klar för semifinal. Foto: John Minchillo/AP/TT
Novak Djokovic är klar för semifinal i Cincinnati masters-tävlingen i Ohio, USA. Världsettan från Serbien besegrade fransmannen Lucas Pouille med setsiffrorna 7–6, 6–1.

Mest läst senaste veckan