|

Mia Skäringers hyllade show visas på Netflix

Mia Skäringer tar sin show till Netflix. Zoom
Foto: Pressbild/TT

Mia Skäringer tar sin show till Netflix.

Scenföreställningen "No more fucks to give" har gjort succé runt i Sverige och setts av över 300 000 personer.  Nu ska den visas på Netflix i Norden.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Premiären blir den 17 juni.

"Att 'No more fucks to give' nu ska släppas på Netflix känns så rätt. På Netflix finns höjden, bredden, syret, djupet och mångfalden. Där finns den yngre publiken och dem jag kanske aldrig nådde. Där öppnar sig Norden. Jag är superglad och skittaggad på att se den ligga där och steka på menyn", säger Mia Skäringer i ett pressmeddelande.

Showen "Avig Maria – no more fucks to give" hade premiär 2018 och är regisserad av Helena Bergström med manus av Mia Skäringer. En filmatiserad version av föreställningen har också visats på biografer i Sverige.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Lista: Här är världens främsta klassiska bilar – var det roligare förr?

Foto: CNP AB

Vad händer när man låter passioner och känslor styra över bilvalet? Vi har testat och resultatet är en lista med femton av världens främsta klassiska bilar – i alla fall enligt oss på bilnyhetsbyrån CNP.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan