|

Regeringen fortsätter förhandla om begränsningar – vårdboenden och restauranger på agendan

Statsminister Sanna Marin (SDP) och övriga ministrar förhandlar om coronabegränsningar i Ständerhuset i eftermiddag. Arkivbild. Zoom
Foto: Laura Kotila/Statsrådets kansli

Statsminister Sanna Marin (SDP) och övriga ministrar förhandlar om coronabegränsningar i Ständerhuset i eftermiddag. Arkivbild.

Regeringen samlas klockan 14.30 och en presskonferens utlovas då dagens förhandlingar är klara.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Regeringen fortsätter förhandla om de rådande coronabegränsningarna i dag, onsdag.

Statsrådets kommunikationschef Päivi Anttikoski säger att dagens förhandlingar specifikt gäller de begränsningar som nu råder för restaurangerna, för besök på vårdboenden och sjukhus och för folksamlingar.

Ministrarna samlas i Ständerhuset klockan 14.30. Då förhandlingarna är avslutade utlovas en presskonferens, men tidpunkten är ännu oklar.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Hoplop-besökare i Rovaniemi bör kontakta hälsovården – karantän väntar

Lapplands sjukvårdsdistrikts infektionsöverläkare Markku Broas säger att Hoplop inte för kundregister över sina besökare. Därför används nu offentlig informationsförmedling för att nå alla exponerade.
Foto: Anssi Jokiranta

Lapplands sjukvårdsdistrikts infektionsöverläkare Markku Broas säger att Hoplop inte för kundregister över sina besökare. Därför används nu offentlig informationsförmedling för att nå alla exponerade.

Kunder som besökt inomhuslekparken Hoplop i Rovaniemi i onsdags bör så fort som möjligt kontakta sin hälsovårdscentral.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan