|

Niinistö och Marin uttrycker sitt deltagande för offren i Beirut

Presidentens kansli skriver på Twitter att president Sauli Niinistö framför sina kondoleanser till offrens familjer med anledning av explosionen i Beirut. Zoom
Foto: Lehtikuva/Vesa Moilanen

Presidentens kansli skriver på Twitter att president Sauli Niinistö framför sina kondoleanser till offrens familjer med anledning av explosionen i Beirut.

Presidentens kansli skriver på Twitter att president Sauli Niinistö framför sina kondoleanser till offren i Beirut.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

President Sauli Niinistö framför sina kondoleanser till den libanesiska statsledningen, offrens familjer och alla som drabbats med anledning av explosionen i Beirut. Det här skriver presidentens kansli på Twitter.

 
 

Statsminister Sanna Marin (SDP), utrikesminister Pekka Haavisto (Gröna) och inrikesminister Maria Ohisalo (Gröna) skriver på Twitter att nyheterna om explosionen i Beirut är uppskakande.

Marin uttrycker sitt deltagande i de anhörigas sorg och nämner också att Finlands ambassad skadats i explosionerna. Också Ohisalo framför sina kondoleanser.
Annons

 

Haavisto skriver att han har varit i kontakt med Finlands representation i Beirut. Han uppger att den finska personalen är i säkerhet och att man försöker nå övriga finländare som befinner sig i Beirut.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Finländsk läkare med i banbrytande upptäckt om coronaviruset

Läkaren Mikko Seppänen från Helsingfors universitetssjukhus ingår i det internationella forskarteam som har kommit underfund med varför sjukdomen covid-19 är så farlig för en del patienter.
Foto: SPT

Läkaren Mikko Seppänen från Helsingfors universitetssjukhus ingår i det internationella forskarteam som har kommit underfund med varför sjukdomen covid-19 är så farlig för en del patienter.

Genombrottet kan effektivera vården av covidpatienter.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan