|

Svenska Yle: Inga fall av covid-19 vid Nylands brigad just nu

Kommendör Mika Immonen, stabschef vid Nylands brigad, hoppas att alla beväringar som återvänder från permissionen på söndag är friska. Zoom
Foto: Linnea de la Chapelle/SPT/arkiv

Kommendör Mika Immonen, stabschef vid Nylands brigad, hoppas att alla beväringar som återvänder från permissionen på söndag är friska.

Stabschef Mika Immonen hoppas att inga av beväringarna som återvänder från sin permission på söndag ska ha exponerats för coronaviruset under permissionen, skriver Svenska Yle.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Nylands brigads stabschef Mika Immonen uppger för Svenska Yle att den sista coronapositiva beväringen på garnisonen friskförklarades i dag onsdag.

Därtill tar isolationen och karantänen för drygt tio beväringar, som tidigare exponerades för smittan, slut nästa veckas tisdag.

Immonen uppger att det blir vaktombyte på söndag (1.11). Då åker ungefär en tredjedel av beväringarna på permission och en tredjedel återvänder.

– Hoppas att alla beväringar som återvänder från permissionen på söndag är friska och att ingen har exponerats för coronaviruset, säger Immonen till Svenska Yle.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Mest läst senaste veckan