|

Hittills 86 fall av nya virusvarianter i Finland – superspridare hann smitta 30 andra med brittiska varianten

Bland andra Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet, och Taneli Puumalainen, överläkare vid Institutet för hälsa välfärd, medverkar i dagens presskonferens. Zoom
Foto: Lehtikuva/Vesa Moilanen

Bland andra Liisa-Maria Voipio-Pulkki, strategidirektör vid Social- och hälsovårdsministeriet, och Taneli Puumalainen, överläkare vid Institutet för hälsa välfärd, medverkar i dagens presskonferens.

Social- och hälsovårdsministeriet och Institutet för hälsa och välfärd informerade om coronaläget i Finland under torsdagsförmiddagen. Här kan du läsa vår direktrapportering från presskonferensen.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Video: Statsrådets Youtubekanal 

 

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Coronaviruspandemin har inte ökat den totala dödligheten i Finland

Det har gjorts nästan 3,4 miljoner coronavirustester i Finland sedan pandemin började, enligt Institutet för hälsa och välfärd.
Foto: Antti Aimo-Koivisto/Lehtikuva

Det har gjorts nästan 3,4 miljoner coronavirustester i Finland sedan pandemin började, enligt Institutet för hälsa och välfärd.

Fram till onsdagseftermiddagen hade 59 442 fall av sjukdomen covid-19 konstaterats i Finland, enligt statistik från Institutet för hälsa och välfärd.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan