|

ÖT sänder Jaros premiär på webben – "Glada över att kunna ge våra läsare den här möjligheten"

Efter några veckor av försäsongsträning är det dags för vinterns första match. ÖT sänder drabbningen direkt på sin sajt. Zoom
Foto: Arkiv/Jonas Brunnström

Efter några veckor av försäsongsträning är det dags för vinterns första match. ÖT sänder drabbningen direkt på sin sajt.

På söndag spelar Jaro årets första match. Någon publik är inte tillåten i Tellushallen men matchen kan ses direkt på ot.fi.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Det blir direktsänd fotboll på Österbottens Tidnings sajt nu på söndag. Jaro spelar vinterns första träningsmatch och för motståndet står SJK Akatemia.

På grund av de restriktioner som följer av den pågående pandemin blir det ingen publik i Tellushallen. Men trots det finns det alla möjligheter att följa med matchen som visas direkt på ot.fi. Som kommentatorer fungerar ÖT:s redaktörer Sören Bäck och Björn Bredbacka. 

– Även om det handlar om en träningsmatch vet vi av erfarenhet att Jaros vintermatcher i Tellushallen brukar locka en hel del publik. Det är förstås tråkigt att det inte är möjligt att samlas kring fotbollsplanerna just nu men från ÖT:s håll är vi glada över att kunna ge våra läsare den här möjligheten att följa matchen, säger Björn Bredbacka. 

Matchen börjar klockan 15.30 och sändningen drar igång en kvart tidigare med uppsnack, tränarintervju och genomgång av startelvor. Artikeln där sändningen hittas dyker på ot.fi cirka 14.30. 

Annons
Sändningen är exklusiv för prenumeranter.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Comeback i Jaro för Byskata: "Jakobstad en fullständig fotbollsstad"

Patrick Byskata gjorde ligadebut i Jaro 2011 och inleder nu tio år senare sin tredje session i klubben.
Foto: Jan Björklund/Arkiv

Patrick Byskata gjorde ligadebut i Jaro 2011 och inleder nu tio år senare sin tredje session i klubben.

Det blir en tredje session i Jaro för den nu 30-årige Patrick Byskata. Spelaren från Karleby berättar varför.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan