|

Vaccinationstakten i Finland kan avta och förskjutas med en månad – "Men alla som vill ha vaccin kommer att få det"

I presskonferensen deltog överläkare Sari Ekholm från Social- och hälsovårdsministeriet, överläkare Maija Kaukonen från Fimea och ledande sakkunnig Miia Kontio från Institutet för hälsa och välfärd. Zoom
Foto: Lehtikuva/Heikki Saukkomaa

I presskonferensen deltog överläkare Sari Ekholm från Social- och hälsovårdsministeriet, överläkare Maija Kaukonen från Fimea och ledande sakkunnig Miia Kontio från Institutet för hälsa och välfärd.

Social- och hälsovårdsministeriet, Institutet för hälsa och välfärd och Säkerhets- och utvecklingscentret för läkemedelsområdet (Fimea) höll en presskonferens om vaccinationsläget i Finland. Här kan du läsa vår direktrapportering från tillfället.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

 
Stream: Statsrådets Youtubekanal

 

I presskonferensen deltog ledande sakkunnig Miia Kontio från Institutet för hälsa och välfärd, överläkare Maija Kaukonen från Fimea och överläkare Sari Ekholm från Social- och hälsovårdsministeriet.

Visa fler
Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

144 nya fall i Finland på måndagen – incidensen fortsätter sjunka

Antalet coronasmittade går stadigt neråt.
Foto: Jeanette Östman/SPT

Antalet coronasmittade går stadigt neråt.

Flest nya fall av covid-19 konstaterades i Helsingfors.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan