|

Ellen DeGeneres lägger ned talkshow

Ellen DeGeneres lägger ned sin talkshow. Zoom
Foto: AP/TT

Ellen DeGeneres lägger ned sin talkshow.

Programledaren och komikern Ellen DeGeneres lägger ned sin talkshow med samma namn.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Beslutet innebär att den kommande säsongen, som är den 19:e i ordningen, också blir hennes sista, skriver Hollywood Reporter.

I en intervju med den amerikanska filmbranschtidningen säger DeGeneres att hon känner sig färdig med programmet.

— Är man en kreativ person behöver man hela tiden utmanas – och hur fantastiskt det här programmet än är, så innebär det inte längre en utmaning, säger hon i intervjun.

"The Ellen DeGeneres show" har sänts sedan 2003 och var under många år ett av de mest populära programmen i genren i USA.

Annons

Under fjolåret skakades dock programmet av rapporter från anställda om missförhållanden under produktionen, vilket ledde till en internutredning från tv-bolaget Warner Media – och en ursäkt till personalen från DeGeneres själv.

Den 13 maj kommer programledaren att i sitt program berätta mer om beslutet med tillsammans med branschkollegan Oprah Winfrey.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.
|

Veckans bil: Audi RS e-tron GT – med motorljud inspirerade av elektropop

Foto: CNP

Det tyska bandet Kraftwerk trollbinder en hel värld med sina elektrifierade toner. Nu dyker ett nytt kraftverk upp i form av bilen Audi RS e-tron GT och gissa varifrån inspirationen till elbilens virtuella motorljud hämtats? Just det, Kraftwerk. 

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan