|

Den 27 maj kommer vännernas stjärnfyllda återförening i USA

Den 27 maj är det dags för den efterlängtade återföreningen av "Vänner"-gänget Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston och David Schwimmer. Zoom
Foto: Kevork Djansezian/AP/TT

Den 27 maj är det dags för den efterlängtade återföreningen av "Vänner"-gänget Matt LeBlanc, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston och David Schwimmer.

I nästan två decennier har fansen fått vänta, men nu närmar sig den hett efterlängtade återföreningen med gänget i tv-serien "Vänner".
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Den 27 maj sänds specialavsnittet i USA, meddelar HBO Max.

Återföreningen skulle ha spelats in i mars i fjol men fick skjutas upp på grund av pandemin. Efter ytterligare förseningar blev återträffen med Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, David Schwimmer och Matt Leblanc till slut av i april, i samma studio där de 235 avsnitten av serien spelades in.

Och då hade de sex sällskap av en lång rad gäster – från gamla "Vänner"-bekanta som Tom Selleck, Reese Witherspoon och James Michael Tyler ("Gunther"), till stjärnor som Lady Gaga, Justin Bieber och Cara Delevingne.

I torsdags släpptes en försmak av den upphaussade återföreningen i form av en 40 sekunder lång trailer där stjärnorna långsamt går i väg med ryggen mot kamerorna till en avmätt version av seriens signaturmelodi.

Kommentarer

Tyck till!

I samarbete med tjänsten Ifrågasätt ger vi dig möjligheten att kommentera och diskutera den här artikeln. Håll dig till ämnet och håll god ton. Vårda ditt språk och respektera andra skribenter och personer i artikeln. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer som vi bedömer som olämpliga.

Lupiner ett hot i Jakobstad – staden vill ha hjälp att kartlägga bestånden

Blomsterlupinen sprider sig effektivt och konkurrerar om solljus och växtplats med andra viktiga ängsblommor.
Foto: Mats Ekman

Blomsterlupinen sprider sig effektivt och konkurrerar om solljus och växtplats med andra viktiga ängsblommor.

Blomsterlupiner är en invasiv art som sprider sig snabbt längs vägrenar, på ängar och i privata trädgårdar. Staden Jakobstad vill nu ha din hjälp med att kartlägga blomsterlupinens förekomst i Jakobstadsregionen.

Vill du läsa hela artikeln?

Obegränsad tillgång till webbnyheter och e-tidningen.

1 månad för 1 €

Mest läst senaste veckan