Sportmagasinet Mattsson ordnar en cykeldag för hela familjen fredagen den 26 maj kl. 12–18. Under dagens lopp bjuds det på olika tilltugg, dricka, livemusik och en hoppborg för barnen. Dessutom har man möjlighet att prova på olika cyklar. Importörer av Giant och Salamabike kommer att vara på plats för att visa upp olika cykelmodeller. Evenemanget ordnas utanför Mattssons affär i Runebergsparken i Jakobstad.

Hela familjens cykeldag ordnas utanför Mattssons affär i Runebergsparken


– Syftet med cykeldagen är att vi ska få uppleva en rolig dag tillsammans med våra kunder och att de får kolla in vårt cykelutbud, testa cyklar, ställa frågor och bekanta sig med vår cykelservice. Man har möjlighet att testa olika cyklar på plats. Ett utmärkt tillfälle då vi har två cykelimportörer på plats som kan berätta mer ingående om cyklarna. Vi bjuder samtidigt på korv, kaffe, saft och bulle. Livemusik från kl. 15. För barnen finns det underhållning i form av en hoppborg, säger Filip Lund.
Vid Mattssons cykelservice på nedre våningen bjuds det på kaffe, saft och bulle


Ifall man känner sig redo att köpa cykel så har Mattssons ett riktigt bra erbjudande dagen till ära.
– De fem första som köper cykel denna dag kommer att få en Tunturi Poni barncykel helt gratis, så det lönar sig att komma i tid.

Tid, plats och program
• Fredagen den 26 maj kl. 12–18 - Runebergsparken i Jakobstad
• Kaffe, saft, bulle och korvbjudning
• Hoppborg för barnen
• Gratis Tunturi Poni till fem första som köper cykel under dagen
• Live-musik (kl. 15–18)
Salamabikes importör Jani Haavisto visar upp sina elcyklar som man får prova på plats