|

Sparv knockades direkt

NyhetsbildZoom
Glenn Sparv åkte på en tung förlust i Manila. Foto: Arkiv/Jona Nyström
Glenn Sparvs titelmatch i MMA i Filippinerna tog slut innan den hunnit börja ordentligt.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

Sparv gick in i PXC-galan i Manila som utmanare om weltervikt-titeln. Men regerande mästaren, svensken Zebaztian Kadestam, gjorde processen kort i matchen som avgjordes tidigt på fredagskvällen finskt tid.

Kadestam träffade Sparv med vänstern direkt och vann på teknisk knock out.

– Glenn fick chansen för titeln för att han är en bra fajter. Jag var redo för fem tuffa ronder, men det här är fjärde gången jag avslutar i första ronden här, sa Kadestam i segerintervjun.

En seger i titelmatchen kunde ha tagit Sparv närmare en chans i UFC-serien, men nu är det i stället Kadestam som siktar på att ta en plats i rampljuset i MMA-världen. Förlusten var Sparvs fjärde i proffskarriären.

Jag rekommenderar artikeln

Kommentarer


Äldre kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Inrikes

Suvi Widgrén talade öppet om konkursen – en månad senare hade hon trettio jobberbjudanden

Som 22-åring öppnade Suvi Widgrén sin första butik, som 33-åring sålde hon alla fem. Reste jorden runt med familjen, kom tillbaka i januari i år. Blev vd för restaurangkedjan Egg, som hon också investerade i. I juni var konkursen ett faktum.

Nyhetsbild
Opinion

LEDARE: Därför sparkas så många chefer i dag

LEDARE Det är inte nödvändigtvis någon dålig sak att konsumenterna genom digitaliseringen har blivit mer värdedrivna och att rollen som värdeledare och en del av makten flyttas från politiken till andra ansvarstagande aktörer i samhället.

Nyhetsbild
Sport

Backsitsen har gett Robin Holländer en nytändning

INNEBANDY Rumphuggen är ett ord som mycket väl beskriver Robin Holländers förra säsong. Det var ytterst sällan som publiken fick se Blue Fox-centern i aktion.

Nyhetsbild
Lokalt

Närpes gick bäst i Österbotten – Kaskö hade minst i kassan

Närpes ekonomi gick som smort i fjol medan Nykarlebys knäade. Larsmo hade mest cash i kassan och Kaskö hade minst.

Mest läst senaste veckan