FOTBOLL EM-kval, grupp J

• Armenien – Italien 1–3 (1–1)
  • 1–0 Alexander Karapetian (11), 1–1 Andrea Belotti (28), 1–2 Lorenzo Pellegrini (78), 1–3 Andrea Belotti (80).
  • Utv: Armenien, Alexander Karapetian (45).

I Jerevan var det hemmanationens Alexander Karapetian som gav sitt lag ledningen i den elfte minuten när han placerade bollen i nät efter en kontring.

Italien tog sig samman efter den tuffa inledningen i torsdagens drabbning och kvitterade med knappa halvtimmen spelad genom Torino-anfallaren Andrea Belotti.

Armenien såg länge ut att kunna skrälla till sig en poäng, men efter 78 minuter fick laget kapitulera. Detta när Roma-spelaren Lorenzo Pellegrini ordnade 1–2 för italienarna. Sista ordet fick Belotti som två minuter senare fastställde slutresultatet till 1–3 när hans avslut via stolpen studsade i målvakten Aram Hayrapetyans rygg och in i mål.

Italien leder gruppen med fem segrar på lika många matcher. Tvåa, med nio poäng på fyra matcher, är Finland som spelar mot Grekland i kväll.

De två bästa lagen i gruppen går till EM.