Fotbollspodden

Fotbollspodden har drivits av ÖT:s Björn Bredbacka och Sören Bäck sedan 2015. Det är här du hör det hetaste och senaste snacket om allt som rör Jaro på och utanför planen. Det här är podden som tar den lokala fotbollen på allvar.

Alla avsnitt

20.09.2023

Röd lättnad och grön hopplöshet

Österbottens tidning Den ödesmättade kvällen i Jakobstad slutade med seger för Jaro. På planen och läktaren skrek spelare och publik ut sin glädje och lättnad. För KPV väntar nu väldigt ovissa tider som kan sluta långt ner i seriesystemet.  I Fotbollspodden ta r sig Sören och Björn an följdverkningarna från derbyt. Vad händer nu med KPV och kan Jaro andas ut?  Dessutom blickar podden fram mot helgens omgång, funderar kring den svaga uppslutningen från Karleby och snackar om en krossad ruta på Centralplan. 

07.09.2023

Med en klump i magen till Centralplan

Österbottens tidning Snart börjar nedre slutserien. Fotbollspodden tar ner det märkliga krysset mot JJK, Sören förklarar var det egentligen brast och Björn ger sin impopulära syn på situation Stephen Ward.  Vi ringer upp Christian Sund som har hanterat besvike lsen efter den tunga förlusten mot Ekenäs IF och förklarar varför Jaro är den perfekta motståndaren för KPV nästa söndag. 

22.08.2023

Jaros pånyttfödelse

Österbottens tidning Fotbollspodden tittar tillbaka på de två senaste insatserna. Vad var det som plötsligt hände när Jaro började se ut som ett fungerande fotbollslag igen? Dessutom blir det mycket snack om både topp- och bottenstriden i ettan. KPV:s ödesmatch och Jimmy Warghs lite oväntade jobbyte. 

07.08.2023

Märkliga beslut ser ut att ge ångestfylld höst

Österbottens tidning Fyra potentiella mittbackar på bänken och Sergei Eremenko i mittförsvaret. Luckan mellan försvar och mittfält som tydligen inte gick att justera under första halvlek. Anfallsjakten som man inte blir klok på och det enkla baklängesmålet man tyvärr kunde förutspå att årets Jaro skulle släppa in.  Det finns många frågor att ställa sig kring Jaros agerande efter en seger på de nio senaste. Jaro lyckades inte heller vinna den viktiga hemmamatchen mot JäPS och nu blickar Fotbollspodden mot en höst som kan bli hur obehaglig som helst. 

17.07.2023

Nu är det bara bottenstriden som gäller

Österbottens tidning När grundserien nu går in i sin sista tredjedel och Jaro står inför två tuffa Jakobs dagar-uppgifter är det mer än tydligt att det är bottenstriden som väntar för Jaro. Det är nu poängen ska plockas om höstmörkret inte ska komma med full pa nik. I den nya avsnittet av Fotbollspodden funderar Sören och Björn på raset i Åbo, de långa förväntningarna inför onsdag och lördag och hotat från Kristian Yli-Hietanen.  Men det blir också några ljuspunkter som ger hopp inför sensommaren. Dessutom bjuds det på en lite annorlunda all star-elva.  

27.06.2023

Stephen Ward om läget i Jaro

Österbottens tidning Efter ett litet midsommaruppehåll fortsätter Jaros matchande på onsdag. Tränaren Stephen Ward gästar studion och berättar om läget i laget inför veckans två hemmamatcher.  Men det blir förstås också fokus på den större bilden, Jaros tunga s äsong hittills och den magra poängskörden.  Stephen Ward ger bland annat sin syn på det brutna kontraktet med Nicholas Hamilton, Guillermo Sotelos magra speltid, lagets prestationer under våren och på den hårda kritiken mot laget.  

15.06.2023

Inget oflyt med marginalerna

Österbottens tidning När halva grundserien snart är spelad är Jaro indraget i bottenstriden. Ett försvar man lätt tar till är att bollen inte har studsat lagets väg. Den förklaringsmodellen har förekommit den här gången men synas rejält i sömmarna i det senaste avsnittet av Fotbollspodden. Det blir förstås en genomgång av det ganska dystra läget i Jaro men Sören och Björn fiskar också efter positiva tendenser inför fortsättningen. Dessutom blir det genomgång av läget inför lördagens match i Jyväskylä.  

19.05.2023

Panikderbyt i Jakobstad

Österbottens tidning Det är mycket som står på spel på söndag när Jaro och KPV drabbar samman på Centralplan. Fotbollspodden går igenom förutsättningarna inför panikderbyt som inget av lagen har råd att förlora.  Sören har precis varit på Jaros pressinfo och g er det senaste om läget i truppen och Stephen Wards tankar. Det blir snack om de klena insatserna, det svaga tempot, duellspelet och inställningen.  Vi ringer upp Christian Sund som ger sin syn på det han kallar säsongens viktigaste match hittills. 

04.05.2023

Det tidiga krisavsnittet

Österbottens tidning Svaga starter har vi blivit van med under Jaros år i ettan. Men i år kommer krisavsnittet tidigare än någonsin. I avsnitt 149 av Fotbollspodden blir det en genomgång av de knaggliga insatsen hittills och vad som krävs för en vändning.  D et blir det senaste inför söndagens ångestmöte på Centralplan. Vem ska egentligen spela var? Dessutom funderar Bäck och Bredbacka på hur säker Ward sitter på sin post. 

20.04.2023

”Pressa sönder KäPa”

Österbottens tidning Premiären är avklarad och det blev en minst sagt blek insats av Jaro. Vi tar ner matchen i Seinäjoki och snackar upp lördagens hemmapremiär i Tellus. Sören Bäck förklarar varför det är det ultimata motståndet för ett Jaro i behov av en sege r.  Bäck och Bredbacka funderar också på Jaros två nya anfallare, varför David Carty har alla ingredienser för att bli en kultspelare i Jakobstad och vilka likheter som finns mellan Nicholas Hamilton och Papa Niang. Dessutom blir det snack om vänsterbackar och vilken oväntad roll det vore intressant att testa Guillermo Sotelo i.  

11.04.2023

Den stora genomgången av ettan

Österbottens tidning Med några dagar kvar till division ett-premiär har det blivit dags för den årliga genomgången och rankingen av lagen i division ett.  Sören Bäck och Björn Bredbacka går igenom lag för lag och tittar närmare på styrkor och svagheter. Vilka är årets favoriter, vilka kan överraska och var blinkar varningslamporna.  Det blir också lite anfallssnack och några tankar inför fredagens match i Seinäjoki.  

05.04.2023

Det tomma snacket om lagbygget

Österbottens tidning Med en dryg vecka kvar till premiären är Fotbollspodden tillbaka. Det blir allt om centerjakten, insatsen i Vasa och läget i truppen. Vi ringer upp Ekenäs IF:s sportchef Peter Haglund och kollar läget i klubben som varje år efter år övert ygar med sina värvningar. Peter berättar om årets lagbygge, vilka som blir årets kometer i EIF och hur det egentligen ligger till med anfallaren Salomo Ojala som ratades av Jaro. Dessutom konstaterar vi att det är svårt att hitta de rätta förstärkningarna i allmänhet och centern i synnerhet. Att det varit kämpigt med lagbygget är ingen skam. Men att Jaro har ett och annat att tänka på i kommunikationen.

09.03.2023

Eremenko-special!

Österbottens tidning Vad hände egentligen under de senaste dygnen när det såg ut som om Sergei Eremenko skulle skriva på för KPV men istället plötsligt presenterades av Jaro?  Vad är det för spelare Jaro nu har fått till sitt mittfält, vad kan Sergei Eremenko bidra med och vad betyder värvningen för Jaros idealelva?    De här frågorna svarar Sören och Björn på i ett extrainsatt specialavsnitt av Fotbollspodden. 

07.03.2023

Nytt utgångsläge för Jaro

Österbottens tidning Med en fortsatt sjunkande spelarbudget har Jaro nu kommit till punkten där laget inte längre kan ses som ett tippat topplag i division ett. Men nu är i varje fall en vänsterback på plats och en ny anfallare ska visa upp sig den här veckan. Sören och Björn fortsätter att analysera truppbygget. Dessutom blir det ett snack med Simon Skrabb som är i sin bästa form på flera år och ser fram emot sin andra säsong i Kalmar FF.  

10.02.2023

Oroväckande signaler i Jaro

Österbottens tidning Severi Kähkönens skada, den obefintliga vänsterbacken och den ojämna truppen. Och på det snacket om bara två förstärkningar till. Det finns saker att oroa sig för när det gäller lagbygget i Jaro. I varje fall för alla som hoppas på stora fr amgångar under 2023. Sören och Björn synar lagbygget och pekar ut hålen.  Dessutom ringer vi upp KPV-tränaren Christian Sund som berättar om tunga januari, målsättningen för 2023 och läget i KPV.

25.01.2023

Fotbollspodden: Stephen Ward

Österbottens tidning Jaros nya tränare Stephen Ward gästar Fotbollspodden. Det blev ett långt snack om hans fotbollsbakgrund i England, hans första, lite märkliga intryck av Jakobstad på 80-talet och vägen som ledde fram till tränaryrket. Och förstås om årets J aro vad det gäller processen, lagbygget, förstärkningar och målsättningar. 

08.12.2022

Pekka Kultanens höga ambitioner

Österbottens tidning På onsdagen presenterade Jaro hela 12 nya spelarkontrakt på en gång. Samtidigt har nya spelarkoordinatorn Pekka Kultanen uttalat sig på ett sätt som visar ambitionsnivån i "det nya" Jaro är hög. Hur realistiskt är den nya svansföringen och vad ska vi riktigt förvänta oss av lagbygget inför 2023. Det snackar Sören Bäck och Björn Bredbacka om i Fotbollspodden.  

27.10.2022

Fredrik Haga säger hejdå

Österbottens tidning Efter fem år som vd tackar Fredrik Haga för sig. I en avskedsintervju i ÖT:s Fotbollspodd berättar han om sina år i Jaro och Jakobstad. Han beskriver också hur man i landets södra delar med förvåning ser på den lilla småstadsklubben som stä ndigt överpresterar och den orättvisa han upplevde att laget och Jimmy Wargh utsattes för under första delen av årets säsong. 

14.10.2022

Allt om kvalsegern

Österbottens tidning Det finns mycket att säga om onsdagens kval i Jakobstad. Och det är i Fotbollspodden allt sägs. Dramat mot Ekenäs IF bryts ner och gås igenom. Jimmy Wargh är med och ger sin syn på segern, insatsen och inte minst den stökiga avslutningen. J arotränaren ger också det senaste inför nästa kvalmatch i Åbo på måndag.

11.10.2022

Kvalfeber i Jakobstad

Österbottens tidning Inte sedan slutet på ligaeran för sju år sedan har insatserna varit så här höga. I Fotbollspodden ger Sören Bäck och Björn Bredbacka allt inför onsdagens nagelbitare. Skadeläget i Jaro kunde vara bättre. Sören har en färsk uppdatering av Ji mmy Wargh och bjuder på det senaste när det gäller läget i truppen. Utgående från det spekulerar Bäck och Bredbacka också om onsdagens startelva och vilka som är Jaros styrkor och svagheter jämfört Ekenäs IF.    Matchen sätts också i ett historiskt perspektiv. Det är inte ofta Jaro varit inblandat i drabbningar av den här digniteten.    Dessutom: Påminnelse om att njuta mitt i nervositeten, ett nygammalt målvaktspar i Karleby, trolleri i ett obemannat kansli och en finsk mästare från Jakobstad. 

04.10.2022

Psykologi och moral

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 30.9.2022. 

04.10.2022

Jimmy på lina

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 22.09.2022. 

04.10.2022

Förändringen som vände Jaros säsong

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 06.09.2022. 

04.10.2022

Glöm ligan den här hösten

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 11.08.2022.

04.10.2022

Därför vore det fel att sparka Jimmy Wargh

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 15.06.2022.

04.10.2022

Fimpa cupen!

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 18.05.2022. 

04.10.2022

Offensiva profiler med mycket att bevisa

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 06.05.2022. 

03.10.2022

Svag premiär av topptippat Jaro

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 19.04.2022.

03.10.2022

Första titeln på nästan 30 år?

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 17.03.2022. 

03.10.2022

Jimmy Wargh gästar Fotbollspodden

Österbottens tidning Avsnittet publicerades 31.01.2022. 

03.10.2022

En extraordinär vecka

otfotbollspodden Avsnittet publicerades 19.01.2022. 

30.09.2022

Fotbollspodden 137: Psykologi Och moral

ÖT Sporten Fotbollspodden 137: Psykologi Och moral by ÖT Sporten

22.09.2022

Fotbollspodden 136: Jimmy på lina

ÖT Sporten Fotbollspodden 136: Jimmy på lina by ÖT Sporten

06.09.2022

Fotbollspodden 135:Förändringen som vände Jaros säsong

ÖT Sporten Fotbollspodden 135:Förändringen som vände Jaros säsong by ÖT Sporten

11.08.2022

Fotbollsligan 134: Glöm ligan den här hösten

ÖT Sporten Fotbollsligan 134: Glöm ligan den här hösten by ÖT Sporten

15.06.2022

Fotbollspodden 133: Därför vore det fel att sparka Jimmy Wargh

ÖT Sporten Fotbollspodden 133: Därför vore det fel att sparka Jimmy Wargh by ÖT Sporten

18.05.2022

Fotbollspodden 132: Fimpa cupen!

ÖT Sporten Fotbollspodden 132: Fimpa cupen! by ÖT Sporten

06.05.2022

Fotbollspodden 131: Offensiva profiler med mycket att bevisa

ÖT Sporten Fotbollspodden 131: Offensiva profiler med mycket att bevisa by ÖT Sporten

19.04.2022

Fotbollspodden 130: Svag premiär av topptipat Jaro

ÖT Sporten Fotbollspodden 130: Svag premiär av topptipat Jaro by ÖT Sporten

17.03.2022

Fotbollspodden 129: Första titeln på nästan 30 år?

ÖT Sporten Fotbollspodden 129: Första titeln på nästan 30 år? by ÖT Sporten

31.01.2022

Fotbollspodden 128: Jimmy Wargh

ÖT Sporten Fotbollspodden 128: Jimmy Wargh by ÖT Sporten

19.01.2022

Fotbollspodden 127: En extraordinär vecka

ÖT Sporten Fotbollspodden 127: En extraordinär vecka by ÖT Sporten

30.12.2021

Fotbollspodden 126: Keijo Paananen

ÖT Sporten Fotbollspodden 126: Keijo Paananen by ÖT Sporten

02.12.2021

Fotbollspodden 125: Jesse Öst

ÖT Sporten Fotbollspodden 125: Jesse Öst by ÖT Sporten

19.11.2021

Fotbollspodden 124: Simon Skrabb

ÖT Sporten Fotbollspodden 124: Simon Skrabb by ÖT Sporten

03.11.2021

Fotbollspodden 123: Toppar och floppar i årets Jaro

ÖT Sporten Fotbollspodden 123: Toppar och floppar i årets Jaro by ÖT Sporten

22.09.2021

Fotbollspodden 122: Det hände något efter matchen i Rovaniemi

ÖT Sporten Fotbollspodden 122: Det hände något efter matchen i Rovaniemi by ÖT Sporten

23.08.2021

Fotbollspodden 121: Toppstriden börjar

ÖT Sporten Fotbollspodden 121: Toppstriden börjar by ÖT Sporten

11.08.2021

Fotbollspodden 120: Slutspurten närmar sig

ÖT Sporten Fotbollspodden 120: Slutspurten närmar sig by ÖT Sporten

27.07.2021

Fotbollspodden 119: Derbyvecka och ny tränare

ÖT Sporten Fotbollspodden 119: Derbyvecka och ny tränare by ÖT Sporten

20.07.2021

118: Jakobs dagar med toppstrid

ÖT Sporten 118: Jakobs dagar med toppstrid by ÖT Sporten

02.06.2021

Fotbollspodden 117: Jimmy Wargh-effekten

ÖT Sporten Fotbollspodden 117: Jimmy Wargh-effekten by ÖT Sporten

19.05.2021

Fotbollspodden 116: Är det fortfarande Niklas Käckos Jaro?

ÖT Sporten Fotbollspodden 116: Är det fortfarande Niklas Käckos Jaro? by ÖT Sporten

28.04.2021

Fotbollspodden 115: Så slutar division ett

ÖT Sporten Fotbollspodden 115: Så slutar division ett by ÖT Sporten

05.04.2021

Fotbollspodden 114: Jimmys trebackslinje

ÖT Sporten Fotbollspodden 114: Jimmys trebackslinje by ÖT Sporten

16.02.2021

Fotbollspodden 113: Annorlunda försäsong

ÖT Sporten Fotbollspodden 113: Annorlunda försäsong by ÖT Sporten

30.12.2020

Fotbollspodden 112: Fredrik Haga

ÖT Sporten Fotbollspodden 112: Fredrik Haga by ÖT Sporten

26.11.2020

Fotbollspoden 111: Summering och tränarbyte

ÖT Sporten Fotbollspoden 111: Summering och tränarbyte by ÖT Sporten

23.10.2020

Fotbollspodden 110: Inför ödesmötet

ÖT Sporten Fotbollspodden 110: Inför ödesmötet by ÖT Sporten

24.09.2020

Fotbollspodden 109: Inför toppmötet

ÖT Sporten Fotbollspodden 109: Inför toppmötet by ÖT Sporten

25.08.2020

Fotbollspodden 108: Jaros succé

ÖT Sporten Fotbollspodden 108: Jaros succé by ÖT Sporten

06.08.2020

Fotbollspodden 107

ÖT Sporten Fotbollspodden 107 by ÖT Sporten

06.08.2020

Fotbollspodden 107

ÖT Sporten Fotbollspodden 107 by ÖT Sporten

30.06.2020

Fotbollspodden 106: Jona Nyström

ÖT Sporten Fotbollspodden 106: Jona Nyström by ÖT Sporten

22.06.2020

Fotbollspodden 105: Inför säsongen 2020

ÖT Sporten Fotbollspodden 105: Inför säsongen 2020 by ÖT Sporten

18.06.2020

Fotbollspodden 104: Fredrik Haga

ÖT Sporten Fotbollspodden 104: Fredrik Haga by ÖT Sporten

29.04.2020

Fotbollspodden 103: Kritik av lista

ÖT Sporten Fotbollspodden 103: Kritik av lista by ÖT Sporten

05.02.2020

Fotbollspodden 102: Jaro All-Star

ÖT Sporten Fotbollspodden 102: Jaro All-Star by ÖT Sporten

28.12.2019

Fotbollspodden 101: Simon Skrabb

ÖT Sporten Intervju med Simon Skrabb.

01.11.2019

Fotbollspodden 100: Säsongen och framtiden

ÖT Sporten Fotbollspodden 100: Säsongen och framtiden by ÖT Sporten

30.08.2019

Fotbollspodden 99: Rätt tid Att möta MuSa

ÖT Sporten Fotbollspodden 99: Rätt tid Att möta MuSa by ÖT Sporten

19.04.2018

Fotbollspodden 74: Niklas Vidjeskog

ÖT Sporten Fotbollspodden 74: Niklas Vidjeskog by ÖT Sporten

22.03.2018

Fotbollspodden 73: Wilma Sjöholm

ÖT Sporten Fotbollspodden 73: Wilma Sjöholm by ÖT Sporten

05.03.2018

Fotbollspodden 72: Uppskruvade förväntningar

ÖT Sporten Fotbollspodden 72: Uppskruvade förväntningar by ÖT Sporten

11.01.2018

Fotbollspodden 71: Fredrik Haga

ÖT Sporten Fotbollspodden 71: Fredrik Haga by ÖT Sporten

29.12.2017

Fotbollspodden 70: Nyårspodden

ÖT Sporten Fotbollspodden 70: Nyårspodden by ÖT Sporten

15.11.2017

Fotbollspodden 69: Nya Tränarduon

ÖT Sporten Fotbollspodden 69: Nya Tränarduon by ÖT Sporten

13.10.2017

Fotbollspodden 68_Händelserik höst väntar

ÖT Sporten Fotbollspodden 68_Händelserik höst väntar by ÖT Sporten

27.09.2017

Fotbollspodden 67: Karlebyfokus

ÖT Sporten Fotbollspodden 67: Karlebyfokus by ÖT Sporten

12.09.2017

Fotbollspodden 66: Dyrbar miss

ÖT Sporten Fotbollspodden 66: Dyrbar miss by ÖT Sporten

15.08.2017

Fotbollspodden 65: Kollektivt försvarsspel

ÖT Sporten Fotbollspodden 65: Kollektivt försvarsspel by ÖT Sporten

20.07.2017

Fotbollspodden 64: Calle Löfs Jaro

ÖT Sporten Fotbollspodden 64: Calle Löfs Jaro by ÖT Sporten

26.06.2017

Fotbollspodden 63: Kristian Heames ödesvecka

ÖT Sporten Fotbollspodden 63: Kristian Heames ödesvecka by ÖT Sporten

06.06.2017

Fotbollspodden 62: Två förlorade poäng

ÖT Sporten Fotbollspodden 62: Två förlorade poäng by ÖT Sporten

23.05.2017

Fotbollspodden 61: Nu börjar racet

ÖT Sporten Fotbollspodden 61: Nu börjar racet by ÖT Sporten

12.05.2017

Fotbollspodden 60: En flygande start

ÖT Sporten Fotbollspodden 60: En flygande start by ÖT Sporten

04.05.2017

Fotbollspodden 59: Idealelvan

ÖT Sporten Fotbollspodden 59: Idealelvan by ÖT Sporten

26.04.2017

Fotbollspodden 58: Rankingen

ÖT Sporten Fotbollspodden 58: Rankingen by ÖT Sporten

17.03.2017

Fotbollspodden 57: Cupfeber

ÖT Sporten Fotbollspodden 57: Cupfeber by ÖT Sporten

27.01.2017

Fotbollspodden 56: Katidis andra chans

ÖT Sporten Fotbollspodden 56: Katidis andra chans by ÖT Sporten

30.12.2016

Fotbollspodden 55: Nyårsspecial

ÖT Sporten Fotbollspodden 55: Nyårsspecial by ÖT Sporten

23.12.2016

Fotbollspodden 54: Simon Skrabb

ÖT Sporten Fotbollspodden 54: Simon Skrabb by ÖT Sporten

04.11.2016

Fotbollspodden 53_ Summeringen

ÖT Sporten Fotbollspodden 53_ Summeringen by ÖT Sporten

21.10.2016

Fotbollspodden 52_Dags för Sheridan

ÖT Sporten Fotbollspodden 52_Dags för Sheridan by ÖT Sporten

21.10.2016

Fotbollspodden 51: Hendrik Helmke

ÖT Sporten Fotbollspodden 51: Hendrik Helmke by ÖT Sporten

12.10.2016

Fotbollspodden 50: Landslagskollen

ÖT Sporten Fotbollspodden 50: Landslagskollen by ÖT Sporten

28.09.2016

Fotbollspodden 49: Sista halmstrået

ÖT Sporten Fotbollspodden 49: Sista halmstrået by ÖT Sporten

09.09.2016

Fotbollspodden 48_ Nio avgörande dagar

ÖT Sporten Fotbollspodden 48_ Nio avgörande dagar by ÖT Sporten

07.09.2016

Fotbollspodden_47: Kristian Heames

ÖT Sporten Fotbollspodden_47: Kristian Heames by ÖT Sporten

30.08.2016

Fotbollspodden 46: Exit Ylimäki

ÖT Sporten Fotbollspodden 46: Exit Ylimäki by ÖT Sporten

20.08.2016

Fotbollspodden 45: Frågetecken i fyrbackslinjen

ÖT Sporten Fotbollspodden 45: Frågetecken i fyrbackslinjen by ÖT Sporten

09.08.2016

Fotbollspodden 44: Det nya Jaro

ÖT Sporten Fotbollspodden 44: Det nya Jaro by ÖT Sporten

22.07.2016

Fotbollspodden_43: Krismöte i Jakobstad

ÖT Sporten Fotbollspodden_43: Krismöte i Jakobstad by ÖT Sporten

12.07.2016

Fotbollspodden 42: Jesse Öst

ÖT Sporten Fotbollspodden 42: Jesse Öst by ÖT Sporten

05.07.2016

Fotbollspodden 41: Vidjeskogs killar

ÖT Sporten Fotbollspodden 41: Vidjeskogs killar by ÖT Sporten

18.06.2016

Fotbollspodden 40: En nystart

ÖT Sporten Fotbollspodden 40: En nystart by ÖT Sporten

10.06.2016

Fotbollspodden_39: Jaromenko

ÖT Sporten Fotbollspodden_39: Jaromenko by ÖT Sporten

26.05.2016

Fotbollspodden 38: Pressen ökar

ÖT Sporten Fotbollspodden 38: Pressen ökar by ÖT Sporten

20.05.2016

Avsnitt 37: Superderbyt

ÖT Sporten Avsnitt 37: Superderbyt by ÖT Sporten

06.05.2016

Avsnitt 36: Ett gyllene läge

ÖT Sporten Avsnitt 36: Ett gyllene läge by ÖT Sporten

27.04.2016

Avsnitt 35: Äntligen premiärdags

ÖT Sporten Avsnitt 35: Äntligen premiärdags by ÖT Sporten

21.04.2016

Avsnitt 34: Alexei Eremenko

ÖT Sporten Avsnitt 34: Alexei Eremenko by ÖT Sporten

14.04.2016

Avsnitt 33: Antti Ylimäki

ÖT Sporten Avsnitt 33: Antti Ylimäki by ÖT Sporten

01.04.2016

Jaropodden 32: Återkomsten

ÖT Sporten Jaropodden 32: Återkomsten by ÖT Sporten

05.01.2016

Jaropodden 31: Viktor Enbacka

ÖT Sporten Jaropodden 31: Viktor Enbacka by ÖT Sporten

23.12.2015

Jaropodden 30: Julspecial

ÖT Sporten Jaropodden 30: Julspecial by ÖT Sporten

11.12.2015

Jaropodden 29: Jens Portin

ÖT Sporten Jaropodden 29: Jens Portin by ÖT Sporten

27.11.2015

Jaropodden 28: Eremenko senior

ÖT Sporten Jaropodden 28: Eremenko senior by ÖT Sporten

30.10.2015

Jaropodden 27: Inga enkla svar

ÖT Sporten Jaropodden 27: Inga enkla svar by ÖT Sporten

22.10.2015

Avsnitt 26: Sista dansen

ÖT Sporten Avsnitt 26: Sista dansen by ÖT Sporten

13.10.2015

Avsnitt 25: Krishantering

ÖT Sporten Avsnitt 25: Krishantering by ÖT Sporten

06.10.2015

Avsnitt 24: Känslosamt

ÖT Sporten Avsnitt 24: Känslosamt by ÖT Sporten

02.10.2015

Avsnitt 23: Nyckelomgång

ÖT Sporten Avsnitt 23: Nyckelomgång by ÖT Sporten

22.09.2015

Avsnitt 22: Svart söndag

ÖT Sporten Avsnitt 22: Svart söndag by ÖT Sporten

18.09.2015

Avsnitt 21: Derbyångest

ÖT Sporten Avsnitt 21: Derbyångest by ÖT Sporten

11.09.2015

Avsnitt 20: Vilken vecka!

ÖT Sporten Avsnitt 20: Vilken vecka! by ÖT Sporten

31.08.2015

Avsnitt 19: Med skräckblandad förtjusning

ÖT Sporten Avsnitt 19: Med skräckblandad förtjusning by ÖT Sporten

27.08.2015

Avsnitt 18: Svenskt intresse

ÖT Sporten Avsnitt 18: Svenskt intresse by ÖT Sporten

19.08.2015

Avsnitt 17: Väntad bottenstrid

ÖT Sporten Avsnitt 17: Väntad bottenstrid by ÖT Sporten

13.08.2015

Avsnitt 16: Streckstrid och toppmöte

ÖT Sporten Avsnitt 16: Streckstrid och toppmöte by ÖT Sporten

06.08.2015

Jarpodden avsnitt 15: Det svåra andra året

ÖT Sporten Jarpodden avsnitt 15: Det svåra andra året by ÖT Sporten

31.07.2015

Avsnitt 14: Backkris

ÖT Sporten Avsnitt 14: Backkris by ÖT Sporten

24.07.2015

Avsnitt 13: På djupt vatten

ÖT Sporten Avsnitt 13: På djupt vatten by ÖT Sporten

15.07.2015

Avsnitt 12: Inhopp från Yle

ÖT Sporten Avsnitt 12: Inhopp från Yle by ÖT Sporten

10.07.2015

Avsnitt 11: Derbyfeber

ÖT Sporten Avsnitt 11: Derbyfeber by ÖT Sporten

03.07.2015

Avsnitt 10: Tillbaka i Jakobstad

ÖT Sporten Avsnitt 10: Tillbaka i Jakobstad by ÖT Sporten

23.06.2015

Avsnitt 9: Den viktiga matchen

ÖT Sporten Avsnitt 9: Den viktiga matchen by ÖT Sporten

22.06.2015

Avsnitt 8: Bonuspodd med Eremenko jr

ÖT Sporten Avsnitt 8: Bonuspodd med Eremenko jr by ÖT Sporten

16.06.2015

Avsnitt 7: Stahres VPS-sågning

ÖT Sporten Avsnitt 7: Stahres VPS-sågning by ÖT Sporten

11.06.2015

Avsnitt 6: Mixus misslyckande.

ÖT Sporten Avsnitt 6: Mixus misslyckande. by ÖT Sporten

03.06.2015

Avsnitt 5: På träningsplanen

ÖT Sporten Avsnitt 5: På träningsplanen by ÖT Sporten

28.05.2015

Fallet Atakayi

ÖT Sporten Fallet Atakayi by ÖT Sporten

20.05.2015

Jaropodden 3: "Trappstegsmodellen"

ÖT Sporten Jaropodden 3: "Trappstegsmodellen" by ÖT Sporten

13.05.2015

ÖT:s Jaropodd "Det svåra pusslet"

ÖT Sporten ÖT:s Jaropodd "Det svåra pusslet" by ÖT Sporten

07.05.2015

ÖTs Jaropodd: "Centerstrul"

ÖT Sporten Avsnitt 1, 7.5.2015: ”Centerstrul" Fokuserar på Jaros inledning av säsongen och den stundande matchen mot RoPS.