Heimsökt

Heimsökt är en fiktionell skräckpodcast där varje avsnitt innehåller en fristående skräckhistoria. Poddens utspelar sig i Österbotten och besöker platser som Vörå, Larsmo, Jakobstad, och Vasa. Heimsökt görs av Amanda Sandvik för Vasabladet och Österbottens tidning.

Alla avsnitt

28.11.2023

Avsnitt 5 – Han som lockar

Vasabladet & Österbottens tidning Den lilla familjen söker förändring ute på landet i Närpes, men deras nya hem visar sig komma med ett besynnerligt problem. 

14.11.2023

Avsnitt 4 – Där vi stannar

Vasabladet & Österbottens tidning I Jakobstad sitter en två par, ett omaka, ett förälskat, vid ett bås inne på puben. Dubbeldejten kommer dock bli något helt annat än någon av dem förväntat sig.

31.10.2023

Avsnitt 3 – Det som finns utanför

Vasabladet & Österbottens tidning I ett litet hus i Esse bland åkrar och skog står en ung kvinna och blickar ut genom fönstret från hennes flickrum. Vad är det som finns där ute, och kommer det kunna ta sig in?

17.10.2023

Avsnitt 2 – De som suktar

Vasabladet & Österbottens tidning ”Vad händer när livet vänder riktning? När de du älskar plötsligt förändras och er relation kanske aldrig mer blir sig lik? När en okänd kraft knackar på och kräver ett utbyte?”      

29.09.2023

Avsnitt 1 – Han som vaktar

heimsokt Något lurar i skuggorna ute på Hälsingön i Larsmo skärgård. Två bästa vänner njuter av sommaren, men vem eller vad är det som iakttar dem? I Heimsökts premiäravsnitt hör vi historien "Han som vaktar", och gör vårt inträde i skräcken i Svens kfinland. Podden görs av Amanda Sandvik för Vasabladet och Österbottens tidning.