OP öppnar kontor i Shanghai

NyhetsbildZoom
OP. Foto: Lehtikuva
OP-gruppens representationskontor ska hjälpa finländska företag i Kina.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Vi vill betjäna våra kunder som vill expandera utomlands, och den omfattande marknaden i Kina intresserar många företag. Vi kan också hjälpa kinesiska företagare som är intresserade av den finländska marknaden, säger affärsrörelsedirektören Jouko Pölönen i ett pressmeddelande.

Representationskontoret bedriver inte affärsverksamhet, utan ger experthjälp.

– På marknaden i Kina finns mycket sådant som ett företag måste veta. För att ett företag ska bli framgångsrikt är det viktigt att förstå exempelvis regleringar och finanspolitisk utveckling. Marknaden i Kina är enorm och krävande, och det är viktigt för ett företag att hitta just de rätta samarbetsparterna, säger Johan Allenius som är chef för kontoret.

Jag rekommenderar artikeln
Kommentarer

Regler för kommentarer

Kommentarerna är ett forum för att diskutera artikeln och de tankar som artikeln ger upphov till, samt tillföra ny kunskap i ämnet.

Samtliga kommentarer förhandsmodereras. Modereringen sker med jämna mellanrum, förutom mellan 22.30 och 06.30 då ingen moderering och således ingen publicering av kommentarer sker.

Du får inte skriva kommentarer som bryter mot någon lag som tillämpas i Finland: göra dig skyldig till ärekränkning, sprida kränkande uppgifter om andras privatliv, hetsa mot folkgrupp, bryta mot tystnadsplikt m.m. Vi accepterar inte provocerande, nedsättande eller generaliserande omdömen om språk, ras, religion, kön eller sexuell läggning. Vi förbehåller oss rätten att ta bort inlägg som inte tillför debatten något nytt eller som vi på annat sätt uppfattar som olämpligt.

Alla som kommenterar våra webbartiklar förväntas göra det under sitt eget namn. För att kunna delta i webbdebatten måste du ha ett Facebook-konto. Vi förbehåller oss rätten att helt och hållet blockera sådana kommentarsprofiler som vi bedömer som falska.

Likaså förbehåller vi oss rätten att välja vilka artiklar som kan kommenteras. Kommentarer under webbartiklar kan också bli publicerade i den tryckta tidningen, men besluten om vilka kommentarer som väljs ut till papperstidningen fattas av debattredaktören.

Våra huvudnyheter

Mest läst senaste veckan