OP öppnar kontor i Shanghai

NyhetsbildZoom
OP. Foto: Lehtikuva
OP-gruppens representationskontor ska hjälpa finländska företag i Kina.
Du hittar dina sparade artiklar då du klickar på ditt konto uppe till höger på sajten och väljer "Sparade artiklar"

– Vi vill betjäna våra kunder som vill expandera utomlands, och den omfattande marknaden i Kina intresserar många företag. Vi kan också hjälpa kinesiska företagare som är intresserade av den finländska marknaden, säger affärsrörelsedirektören Jouko Pölönen i ett pressmeddelande.

Representationskontoret bedriver inte affärsverksamhet, utan ger experthjälp.

– På marknaden i Kina finns mycket sådant som ett företag måste veta. För att ett företag ska bli framgångsrikt är det viktigt att förstå exempelvis regleringar och finanspolitisk utveckling. Marknaden i Kina är enorm och krävande, och det är viktigt för ett företag att hitta just de rätta samarbetsparterna, säger Johan Allenius som är chef för kontoret.

Kommentarer
|

98,59 procent av Kotipizzas aktier säljs till norska Orkla

Nyhetsbild
Kotipizza Foto: Mikael Nybacka
I november lade norska Orkla ett bud på alla aktier i Kotipizza. När anbudstiden gick ut den 15 januari, hade ägare till 98,59 procent av aktierna tackat ja.
Bästa läsare
För att fortsätta läsa behöver du ha en prenumeration och vara inloggad.
1 månad för 1€
Lokala nyheter när du vill, var du vill.
Ja tack!

Våra huvudnyheter

Nyhetsbild
Inrikes

Annvi Gardberg arbetar med öppen mikrofon och totalt förtroende

Topeliuspriset 2019 tilldelas Yle-journalisten Annvi Gardberg. Hennes undersökande reportage om kolloidalt silver  fick myndigheterna att agera mot företagare som marknadsför skadliga produkter med påståenden om att de botar sjukdomar.

Nyhetsbild
Lokalt

Förslag som skulle ha försvårat Kvarkensamarbetet röstades ner – "Det här är en stor grej"

Förslaget från EU-kommissionen innebar att samarbete över landgränser skulle favoriseras framom havsgränser. EU-parlamentet sa nej till det här.

Nyhetsbild
Lokalt

Många riskerar bli utanför den digitaliserade servicen

KARLEBY En allt större del av samhällsservicen digitaliseras. Mellersta Österbottens förbund har inlett ett EU-stött projekt som hjälper invånarna att klara de vardagliga kontakterna.

Nyhetsbild
Övriga annonser

Puustelli levererar mer än bara kök

ANNONS FRÅN PUUSTELLI

Nyckeln i hand-konceptet är väletablerat och känt då det gäller nybyggen och egnahemshus. Även andra aktörer har anammat samma tänk – Puustelli är en av dem. Varumärket förknippas i första hand med kök, men står numera för mycket mer än så.

Mest läst senaste veckan